Pontul zilei Andrei 26 Aprilie, Arsenal – Chelsea

78

Arsenal – Chelsea
In aceasta seara vom avea parte de un derby londonez, Arsenal va gazdui pe Chelsea
Arsenal trece printr-o forma extraordinara, au 8 victorii consecutive in Premier League si sunt in finala FA Cup, unde vor infrunta pe Aston Villa. Pe teren propriu, Arsenal are aceeasi forma foarte buna, singura echipa care a invins-o fiind Manchester United, in Noiembrie 2014. In acest moment Arsenal se afla pe locul 3 cu 66 de puncte obtinute in 32 de partide si sunt la distanta de 10 puncte de Chelsea, sansele fiind minime pentru a Premier League. In ultimele 5 etape, Arsenal a reusit sa invinga pe Burnley, Liverpool, Newcastle, West Ham si QPR. Singurul absent de la Arsenal va fi Chamberlain.
De cealalta parte, Chelsea dupa parerea mea are deja campionatul asigurat dupa ce a invins-o pe Manchester United intr-un meci pe care elevii lui Van Gaal au dominat la toate capitolele. In ultimele 5 partide, Chelsea a obtinut 13 puncte din 15 posibile, dupa victorii cu United, QPR, Stoke, Hull si remiza cu Southampton. In deplasare, Chelsea are doar 2 infrangeri, pe terenul lui Tottenham (5:3) si la Newcastle (2:1). Mourinho va avea toti jucatorii disponibili pentru aceasta partida, Drogba, Remy si Costa revenind dupa accidentari.
In concluzie: Cred ca vom avea un meci in care Chelsea se va apara si va contra-ataca, Arsenal va fi echipa cu suturi mai multe si posesie mai mare.
Pronostic: 1 solist, cu o de 2,70 la SportingBet, casa de pariuri online care ofera bonus de pana la 400 de lei la deschidere de cont.
Pronostic secundar: Nu marcheaza ambele, cu o de 2,20 la SportingBet, casa de pariuri online care ofera bonus de pana la 400 de lei la deschidere de cont.

Statistica Andrei (W-L): 9-9

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here