Pontul zilei Andrei 24 Aprilie, Cordoba – Bilbao

88

Cordoba – Bilbao

In aceasta seara avem un meci destul de interesant intre ultima clasata, Cordoba si echipa de pe locul 8, Bilbao
Cordoba este o nou promovata care parea sa aiba puterile sa castige lupta pentru evitarea retrogradarii, dar in schimb nu au mai castigat un meci in Primera Division din 12.01.2015, atunci cand invingea pe Rayo Vallecano chiar la Madrid. Cordoba a obtinut doar 3 puncte in ultimele 13 meciuri, si nu printr-o victorie, ci doar prin egaluri, 2 in deplasare la Villarreal si La Coruna si unul pe teren propriu contra lui Eibar. In acest moment, Cordoba se afla pe locul 20 cu doar 20 de puncte obtinute in 32 de partide si au cele mai putine goluri inscrise si una dintre cele mai slabe aparari din Primera Division. Nimic de spus, cred ca va sfarsi aceasta stagiune chiar pe ultimul loc.
De cealalta parte, Bilbao lupta pentru un loc in Europa League si este la distanta de 9 puncte de Villarreal, echipa clasata de pe locul 6. In ultimele 5 etape a obtinut 7 puncte, asta in conditiile in care a avut adversari pe Espanyol la Barcelona, pe teren propriu pe Valencia si acea deplasare la Sevilla si a reusit sa invinga pe Almeria si pe Getafe pe teren propriu. La Bilbao singurul absent va fi Iker Muniain, iar Balenziaga si Guillermo vor reveni la echipa. Pe teren strain, Bilbao a reusit sa invinga echipele „slabe” ale acestui campionat destul de usor si cred ca o va face si pe terenul lui Cordoba.
In concluzie: Cu Aduriz intr-o forma mare cred ca Bilbao va reusi sa o invinga destul de usor pe Cordoba, care sunt cu moralul la pamant si nu cred ca vor obtine nici macar un punct.
Pronostic: 2 solist, cu o de 2,05 la SportingBet, casa de pariuri online care ofera bonus de pana la 400 de lei la deschidere de cont.

Statistica Andrei: 8-7

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here