Pontul zilei Andrei 23 Mai, Paderborn – Stuttgart

49

Paderborn – Stuttgart

In aceasta dupa-masa vom avea o partida destul de interesanta intre Parderborn si Stuttgart, cine castiga se poate salva de la retrogradare.
Paderborn se afla la inceputul sezonului pe un loc destul de bun, departe de retrogradare, in schimb in acest moment se afla pe ultmia pozitie cu doar 31 de puncte obtinute in 33 de partide. In ultimele 5 partide, Paderborn a invins pe Freiburg, a remizat cu Bremen si a pierdut cu Dortmund, Wolfsburg si Schalke. Pe teren propriu, Paderborn a obtinut putine victorii, dar alea destul de importante: cu Hertha, Frankfurt, Hannover si Augsburg, cea mai umilitoare infrangere fiind in acel meci cu Bayern, scor final 0:6. La Paderborn vor lipsi jucatori foarte importanti: Bruckner, Meha, Ducksch si Bertels.
De cealalta parte, Stuttgart a obtinut victorii foarte importante in ultimele 2 meciuri cu Mainz si Hamburg care au pozitionat-o pe locul 16 dupa ce in urma cu 2 etape se aflau pe ultima pozitie. Au obtinut 33 de puncte in 33 de partide si cred ca pleaca cu o sansa uriasa sa se salveze de la retrogradare, nu au nici un absent, iar pe teren strain a jucat destul de bine, chiar daca in ultimele 7 deplasari nu a obtinut nici o victorie, dar a pierdut cu 3:2 la Schalke, 2:1 la Augsburg, 3:1 la Wolfsburg si a remizat cu Koln si Hannover.
In concluzie: Ambele echipe vor da totul ca sa castige, Paderborn are sansa sa se salveze de la retrogradare doar daca castiga cu Stuttgart si Hamburg pierde, in schimb Stuttgart daca castiga se va salva de la retrogradare, pentru ca Hannover are meci direct cu Freiburg. In plus Stuttgart are mai multa experienta ca Paderborn care este nou promovata si cred ca vor da totul sa castige aceasta partida.
Pronostic: 2 solist, cu o de 2,30 la SportingBet, casa de pariuri online care ofera bonus de pana la 400 de lei la deschidere de cont.

Statistica Andrei (W-L): 19-18

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here