Pontul zilei Andrei 2 Mai, Leicester – Newcastle

73

Leicester – Newcastle

In aceasta dupa-amiaza vom avea un meci destul de interesant intre Leicester si Newcastle
Leicester se afla intr-o forma foarte buna, inainte de infrangerea cu Chelsea care nu a fost tocmai rusinoasa, Leicester reusise sa lege 4 victorii la rand cu West Ham, West Brom, Swansea si Burnley. Pe teren propriu, Leicester nu sta chiar atat de rau pentru o echipa de la subsolul clasamentului, au obtinut 7 puncte in ultimele 5 meciuri pe teren propriu si a fost infranta de echipe puternice cum ar fi Chelsea si Crystal Palace. In lupta pentru evitarea retrogradarii se pare ca Leicester lupta din greu sa castige teren si par ca o fac bine, in acest moment au doar un singur accidentat, pe Nugent si pot reveni la echipa Huth si King.
De cealalta parte, Newcastle are 7 infrangeri la rand in Premier League si au sanse mari sa retrogradeze, chiar daca la inceputul sezonului se aflau chiar pe loc de Europa League, in acest moment ei sunt pe locul 14 si au obtinut 35 de puncte in 34 de partide. Accidentarile i-au macinat pe elevii lui John Carver, in acest moment vor fi absenti pentru meci nume IMPORTANTE pentru echipa: Taylor, Tiote, Haidara, Alnwick, Aarons si Papiss Cisse, dar pot reveni Janmaat si Dummet, care sunt jucatori importanti in apararea lui Newcastle. In deplasare, Newcastle nu a inscris nici macar un gol in ultimele 4 deplasari si au luat batai usturatoare la Everton si la Manchester City, scoruri finale 3:0 si 5:0.
In concluzie: Cred ca Leicester vor castiga aceasta partida, sunt in „formatie completa” si au un joc chiar frumos de privit, in schimb Newcastle este la „pamant” si pare ca nimic nu o poate salva.
Pronostic: 1 solist, cu o de 2,15 la SportingBet, casa de pariuri online care ofera bonus de pana la 400 de lei la deschidere de cont.

Statistica Andrei(W-L): 12-12

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here