Pontul zilei Andrei 2 Mai, Leicester – Newcastle

65

Liverpool – QPR
In aceasta dupa-masa vom avea un meci interesant intre Liverpool si QPR.
Liverpool se afla intr-o scadere continua de forma, dupa ce la inceputul anului reusisera sa lege victorii importante cu Tottenham, West Ham, Manchester City, Southampton si Crystal Palace. Din pacate, Liverpool in acest moment are 3 infrangeri in ultimele 5 meciuri si doar o victorie cu Newcastle, asta in conditiile in care Newcastle avea 8 titulari accidentati, respectiv suspendati. Este de mentinut faptul ca vor lipsi Balotelli, Sturridge si Sakho, Liverpool se va baza doar pe Coutinho, Sterling si Lallana in atac. In ultimele 5 meciuri de pe teren propriu, Liverpool a marcat doar 4 goluri si a incasat 7, deci se simte absenta lui Sturridge, care daduse moral echipei si la inceputul anului.
De cealalta parte, QPR are nevoie disperata de puncte, chiar si un punct ar fi vital pe terenul lui Liverpool. In ultimele 5 meciuri, QPR a reusit sa obtina un punct cu West Ham si la Aston Villa, a invins pe West Brom si a pierdut cu Everton si cu Chelsea, dupa ce reusisera sa reziste echipei lui Mourinho pana in minutul 88, atunci cand Fabregas marca. In ultimele 5 deplasari, QPR a obtinut puncte importante la Aston Villa, West Brom si Sunderland. La QPR vor fi absenti Faurlin, Vargas, Ferdinand si Zarate, cel mai probabil vor reveni la echipa Traore si Furlong.
In concluzie: Cred ca vom avea putine goluri, QPR va incerca sa se apere pentru a obtine chiar si un punct. Este de mentinut faptul ca Liverpool si QPR s-au mai intalnit pe Anfield de 2 ori, iar Liverpool a castigat ambele partide cu 1-0
Pronostic: Sub 2,5 goluri, cu o de 2,50 la SportingBet, casa de pariuri online care ofera bonus de pana la 400 de lei la deschidere de cont.

Statistica Andrei (W-L): 13-13

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here