Pontul zilei Andrei 19 Aprilie, Werder Bremen – Hamburg

64

Bremen – Hamburg

In aceasta seara avem parte de un meci destul de interesant intre Werder Bremen si Hamburg.
Werder Bremen este o echipa puternica anul acesta din punct de vedere ofensiv, ei au 43 de goluri marcate, dar forma lor din ultimele 5 meciuri nu prea spune multe, ei au obtinut doar 5 puncte cu adversari destul de accesibili cum ar fi: Stuttgart, Mainz, Koln si Freiburg. Ei se claseaza pe locul 10 cu 35 de puncte obtinute in 28 de partide si sunt la 6 puncte de un loc in Europa League. Pe teren propriu, Bremen a obtinut majoritatea punctelor, 22 din cele 35 si au obtinut 7 puncte in ultimele 5 meciuri de pe teren propriu cu echipe ca Leverkusen, Augsburg si Mainz si au luptat pana in minutul 90′ cu Wolfsburg, dar din pacate au pierdut partida cu scorul final de 3:5. La Werder Bremen vor fi indisponibili pentru acest meci Lorenzen, Garcia, Caldirola si Bartels, dar au jucatori cu care sa-i inlocuiasca.
De cealalta parte, situatia lui Hamburg este critica, echipa care nu a retrogradat niciodata are sanse mari sa retrogradeze sezonul acesta, avand doar 25 de puncte obtinute in 28 de partide, clasandu-se pe ultimul loc. Atacul lui Hamburg este practic nul, au doar 16 goluri inscrise intr-un campionat cum este Bundesliga, dar au una dintre cele mai bune defensive din a doua jumatate a clasamentului cu doar 43 de goluri incasate. Forma lor de pe teren strain este foarte proasta, au doar 2 victorii si 3 egaluri, iar in ultimele 5 partide au obtinut doar 3 puncte cu acea victorie incredibila de pe terenul lui Paderborn, scor final 0:3. La Hamburg lipsesc Diekmeier, Diaz (ACCIDENTATI) si Djourou care este suspendat pentru rosul incasat etapa trecuta, un jucator important din defensiva lui Hamburg care cred ca va lasa o gaura mare in centru.
In concluzie: Werder Bremen cred ca va castiga aceasta partida, fanii o vor in Europa League iar Hamburg este la pamant si nu cred ca o mai poate salva ceva sezonul acesta
Pronostic: 1 solist cu o de 2,20 la SportingBet, casa de pariuri online care ofera bonus de pana la 400 de lei la deschidere de cont.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here