Pontul zilei Andrei 19 Aprilie, Newcastle – Tottenham

62

Newcastle – Tottenham

In aceasta seara vom avea o partida interesanta intre Newcastle si Tottenham
Newcastle incepuse bine sezonul, era chiar o „nuca tare” cand reusea victorii cu Liverpool, Chelsea si Everton, dar totul s-a sfarsit odata cu accidentarile si suspendarile jucatorilor, iar rezultatul este unul incredibil, au 5 infrangeri in ultimele 5 etape si au inscris doar un gol. Ei se afla pe locul 14 cu 35 de puncte obtinute in 32 de partide si pot chiar sa ajunga pe un loc retrogradabil daca stam sa ne uitam pe lista absentilor pentru acest meci de exemplu: de Jong, Taylor, Dummett, Tiote, Haidara, Alnwick, Aarons, Papiss Cisse si Sissoko. Pe teren propriu, Newcastle are 4 puncte obtinute in ultimele 5 partide dupa acea victorie la limita cu Aston Villa si remiza cu Stoke City.
De cealalta parte, Tottenham lupta pentru un loc in Champions League cu Southampton, Liverpool si Manchester City. Ei se afla pe locul 7 cu 54 de puncte obtinute in 32 de partide si sunt la distanta de 7 puncte de Manchester City, ocupanta locului 4. In deplasare, Tottenham a obtinut 24 de puncte in 15 partide si au 7 victorii, iar in ultimele 5 partide de pe teren strain au obtinut 7 puncte dupa un egal cu Burnley si 2 victorii pe terenul lui QPR si West Brom. Tottenham nu are absenti, ramane alegerea lui Pocchetino daca ii va folosii pe Vertonghen, Walker si Lloris.
In concluzie: Tottenham trebuie sa castige aceasta partida daca vor sa obtina macar un loc in Europa League, iar Newcastle este o echipa accesibila lor tinand cont de numarul de absenti importanti din lotul lor.
Pronostic: 2 solist cu o de 2,30 la SportingBet, casa de pariuri online care ofera bonus de pana la 400 de lei la deschidere de cont.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here