Pontul zilei Andrei 17 Mai, Atalanta – Genoa

64

Atalanta – Genoa

In aceasta dupa-amiaza, Genoa va face deplasarea pana la Bergamo, pentru a o infrunta pe Atalanta.
Atalanta este ca si salvata de la retrogradare, sunt la 8 puncte de Cagliari care ocupa locul 18 si mai sunt doar 3 etape, iar probabilitatea ca Cagliari sa nu faca macar un egal este foarte mica. Atalanta se afla intr-o forma destul de buna, nu au mai incasat o infrangere de 7 etape si in ultimele 5 etape au obtinut 7 puncte in conditiile in care a avut meci cu AS Roma, Empoli, Lazio si Palermo. Totusi, Atalanta chiar nu mai are nici o grija si vor avea 7 jucatori importanti absenti: Raimondi, Bellini, Estigarribia, Denis, Zappacosta, Avramov si Biava.
De cealalta parte, Genoa pur si simplu a distrus-o pe Torino meciul trecut, scor final 5:1, iar Torino a fost scoasa din lupta pentru locul din Europa League, pentru care mai lupta doar Fiorentina, Sampdoria si Inter. Daca Genoa castige aceasta partida, pot trece pe locul 6 si se pot distanta la 2 puncte de Sampdoria. In ultimele 5 partide, Genoa a obtinut 9 puncte dupa ce a invins pe Cesena, AC Milan si Torino, dar a pierdut cu AS Roma si Palermo. La Genoa vor lipsi Costa, De Maio, Ariaudo, Marchese si Perotti.
In concluzie: Genoa este echipa mult mai puternica si vor forta sa castige aceasta partida tinanad cont ca etapa viitoare vor avea meci la Milano, cu Inter, care poate decide cine merge in Europa League, cred ca absentele Atalantei vor favoriza echipa Genoveza.
Pronostic: 2 solist, cu o de 3,10 la SportingBet, casa de pariuri online care ofera bonus de pana la 400 de lei la deschidere de cont.

Statistica Andrei (W-L): 18-18

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here