Pontul zilei Andrei 17 Aprilie, Nantes – Marseille

57

Nantes – Marseille

In aceasta seara vom avea un duel interesant intre Nantes si Marseille
Nantes a scazut enorm de mult dupa 10 etape cand se aflau pe loc de Champions League, acuma ei sunt pe locul 11 cu 40 de puncte obtinute in 32 de partide si cu un golaveraj negativ 25:33, inainte avand o aparare de „fier”. Forma lor de pe teren propriu din ultimele 5 meciuri nu spune prea multe, ei obtinand 7 puncte din 15 posibile dupa victoriile cu Evian si Guingamp si egalul cu Lille. In acest moment, Nantes nu prea au pentru ce sa traga, sunt la 5 puncte de un loc retrogradabil si la 16 de un loc in Europa League, mai sunt doar 6 etape si nu cred ca se pune problema unei retrogradari.
De cealalta parte Marseille a pierdut lupta pentru titlu dupa acele esecuri cu Bordeaux si PSG, asta demonstrand ca Marseille si-a castigat punctele mai mult cu echipele mici, in ultimele 5 meciuri avand doar 2 victorii: Cu Lens (0-4) si cu Toulouse (1-6). Forma lor de pe teren strain este una destul de buna cu 8 puncte obtinute in ultimele 15 partide cu: Lens, Toulouse, SaintEttiene si Rennes. In clasamament, Marseille se afla pe locul 4 cu 57 de puncte obtinute in 32 de partide si singurul lor obiectiv cred ca ramane locul 3 care duce in Play-Off-ul Champions League.
In concluzie: Marseille este echipa mult mai puternica si mai motivata, trebuie sa castige aceasta partida daca vor un loc in Champions League.
Pronostic: 2 solist cu o de 2,10 la SportingBet, casa de pariuri online care ofera bonus de pana la 400 de lei la deschidere de cont.

Statistica Andrei (W-L): 5-5

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here