Pontul zilei Andrei 11 Mai, Genoa – Torino

58

Genoa – Torino
In aceasta seara vom avea o partida destul de interesanta pentru un loc in Europa League intre Genoa si Torino.
Genoa a facut meciuri bune in ultimele etape, a reusit sa invinga pe Parma, Cesena si AC Milan, dar a pierdut cu Roma si Palermo. Cert este faptul ca in fiecare meci in care a jucat Genoa s-au inscris multe goluri. In ultimele 8 meciuri s-au inscris peste 2 goluri si au fost goluri in ambele porti in 4 din acestea. Pe teren propriu, Genoa a reusit sa stranga majoritatea punctelor si a reusit sa o invinga chiar si pe campioana Juventus in noiembrie. Genoa in acest moment se afla pe locul 8 cu 50 de puncte obtinute in 34 de partide si se afla la distanta de 4 puncte de un loc in Champions League. La Genoa vor lipsi doar Marchese, Perotti si Ariaudo, toti 3 fiind accidentati.
De cealalta parte, Torino a pierdut partida cu Empoli intr-un mod incredibil, portarul Padelli practic si-a dat gol singur dintr-o faza ce nu anunta absolut nimic. Torino se afla in acest moment pe locul 9 cu 48 de puncte obtinute in 34 de partide, iar forma lor este una destul de buna, cu exceptia etapei trecute aveau 6 meciuri consecutive fara infrangere in conditiile in care a jucat cu Palermo, Juventus, Sassuolo, AS Roma, Atalanta si Parma. In deplasare, Torino se afla tot intr-o forma buna, in ultimele 11 deplasari avand doar o singura infrangere, un 3:2 pe terenul lui Udinese, dupa ce Torino au dominat tot meciul. La Torino va lipsi doar Bovo.
In concluzie: Ambele echipe inscriu foarte des, datorita faptului ca au un stil de joc ofensiv, este un meci care poate decide cine merge in Europa League, cred ca vom avea goluri in ambele porti
Pronostic: Ambele marcheaza si peste 2,5 goluri (GG3+), cu o de 2,20 la SportingBet, casa de pariuri online care ofera bonus de pana la 400 de lei la deschidere de cont.

Statistica Andrei (W-L): 17-16

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here