Pontul zilei Andrei 10 Aprilie, Utah Jazz – Memphis Grizzlies

51

Utah Jazz – Memphis Grizzlies

In aceasta seara vom avea o partida destul de interesanta, „Ursii” fac deplasarea la Utah.
Teoretic, Utah Jazz nu mai are nici o sansa pentru a prinde Play-Off-ul, dupa parerea mea locul 8 o sa fie ocupat fara nici o problema de Oklahoma. Utah Jazz se afla in acest moment pe locul 11 cu un procentaj de meciuri castigate peste cel de sezonul trecut, cand au terminat Conferinta de Vest pe ultimul loc. Utah Jazz au cea mai buna aparare din NBA, cu doar 7380 de puncte incasate, si al 4-lea cea mai slaba ofensiva, cu doar 7402 puncte marcate. In ultimele 5 partide de pe teren propriu, Utah Jazz a obtinut 3 victorii, cu Denver Nuggets, Sacramento si Oklahoma, dar Durant nu era disponibil pentru echipa.
De cealalta parte, Memphis Grizzlies sunt si ei pozitionati mai bine ca sezonul trecut, cand prindeau Play-Off-ul de pe pozitia a 7-a, in acest moment se afla pe locul 2. In deplasare, Memphis s-au descurcat foarte bine sezonul acest, procentajul lor de castig fiind de peste 0.500, deci peste jumate din partide au fost castigate pe teren propriu. In acest sezon, cele doua echipe s-au intalnit de 3 ori si s-au incheiat cu 2 victorii a celor din Utah si o singura victorie a celor din Memphis, este de specificat ca ambele echipe au pierdut pe teren propriu.
In concluzie: Cred ca Memphis Grizzlies sunt echipa mult mai puternica, Utah Jazz nu mai are nici o sansa la Play-Off si nu vad pentru ce ar mai lupta.
Pronostic: Memphis Grizzlies -4,5, cu o de 2,40 la Sporingbet, casa de pariuri online care ofera bonus de pana la 400 de lei la deschidere de cont!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here