Peste sau Sub by Superpont etapa 4

56


Salutare dragi prieteni, 

Pentru ca ne plac concursurile si stim ca si voua va plac, continuam seria competitiilor marca Superpont cu ceva foarte drag noua: over/under 2.5 goluri

Nu-i asa ca nu v-ar sta rau cu niste bani in buzunar (sau mai exact in contul de parior)? 

Asa ca noi ne-am gandit sa va oferim sansa de a castiga niste bani buni in plus si am hotarat sa mai lansam o provocare: competitia Peste sau Sub, cu premii lunare de 450 de lei. 

Premiile vor fi creditate in contul vostru de parior deschis la SportingBet (daca inca nu ai un cont la SportingBet, deschide unul AICI).

Valabil EXCLUSIV pentru pariorii care si-au deschis sau isi deschid cont de pe siteul nostru si au facut cel putin o depunere!


In ce consta competitia? Foarte simplu: vom publica pe pagina noastra de Facebook 5 meciuri din ziua respectiva. 

Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu pe pagina care sa cuprinda: – predictia voastra: Peste sau Sub 2.5 goluri!

Pronosticurile trebuie date cu maxim 5 minute inaintea inceperii primului eveniment! Orice pronostic plasat dupa aceasta ora atrage dupa sine invalidarea acestuia! 

Cel care va indica corect toate cele 5 pronosticuri va castiga premiul. In caz ca sunt mai multi castigatori, premiul se va imparti la numarul acestora. In cazul in care nu exista castigator, premiul se va reporta pentru a doua zi. 

Castigatorii vor fi anuntati dupa incheierea ultimului eveniment si ne vor contacta in privat pentru a-si revendica premiul pe baza ID-ului contului de parior de la SportingBet

Repetam, competitia este valabila EXCLUSIV pentru pariorii care si-au deschis sau isi deschid cont de pe siteul nostru si au efectuat sau efectueaza pana la validarea pronosticurilor cel putin o depunere!!! 

Continuam competitia de la un premiu de 450 de lei!

Premiile vor fi creditate a doua zi in contul de parior deschis la SportingBet, una din cele mai noi case de pariuri online aparuta in Romania, care ofera un Super Bonus de 400 de lei la deschidere de cont !!!  

SportingBet vine cu o oferta excelenta: cote foarte bune, o platforma buna de mobil, multe evenimente de pariat si este in continua dezvoltare! Multa bafta!  


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here