Promotie EXCLUSIVA: Pariu GRATUIT de 50 de lei la Atletico – Real Madrid

87

Real-Madrid-x-Atlético-de-Madrid

Deseara, super meci in Copa del Rey, reeditarea finalei UCL din 2014, intre Atletico si Real Madrid. Simeone fata in fata cu Ancelotti, se anuna meci tare de tot.

Simeone este dornic de revansa, in timp ce Ancelotti tocmai si-a intrerupt seria de victorii consecutive la Valencia

SportingBet oferta bonus

SportingBet, (deschide un cont accesand acest LINK), una din cele mai bune case de pariuri online disponibile in Romania, vine cu o SUPER OFERTA EXCLUSIVA pentru prietenii Superpont: pariu GRATUIT de 50 de lei la meciul Atletico – Real Madrid!!!

Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de promotie?

1. Deschide un cont la SportingBet AICI, daca nu ai deja unul!

2. Plaseaza un prim pariu simplu (nu si combinat, pe bilet) pe meciul Atletico – Real Madrid, inainte de inceperea meciului.

3. In cazul in care acest prim pariu este necastigator, SportingBet iti va returna 100% miza, in limita a 50 de Lei. Oferta este valabila, deci, doar pentru primul pariu plasat inainte de meci.

4. Bonusul va fi creditat in maximum 48 ore.

5. Bonusul va trebui rulat de 5x pe cote de peste 1.5 pentru a putea fi retras.

6. Promotia este valabila atata pentru conturile deschise azi, cat si pentru conturile deja existente care s-au inregistrat de pe linkurile sau bannerele de pe siteul www.superpont.com

 

Termeni si conditii:

 1. Pariul gratuit este valabil doar pentru jucătorii care au dat click pe linkul din articol si au plasat un pariu pe meciul care se califica: Atletico- Real Madrid
 2. Pentru a primi un Bonus de 50 RON este necesar să faceți o depunere de 50 RON și să plasați un pariu. Dacă valoarea primului pariu va fi mai mică de 50 RON, valoarea bonusului va fi egală cu valoarea acestui prim pariu.
 3. Valoarea maximă a bonusului pentru fiecare client este de 50 RON.
 4. Oferta nu este cumulativă, este valabilă doar pentru primul pariu pe meciul care se califica. Doar pariurile pierdute vor fi luate în considerare pentru plata bonusului. Pentru a primi bonusul primul pariu trebuie plasat inainte de inceperea meciului – pariurile Live nu se incadreaza.
 5. Întreaga suma a bonusului creditat trebuie să fie pariată de cel puțin cinci ori la cote de 1.50 sau mai mari înainte ca suma și eventualele câștiguri să poată fi retrase din cont.
 6. Orice bonusuri creditate ca parte a acestei promoții sunt valabile pentru o perioadă de 30 de zile. Bonusurile nefolosite vor fi reținute după 30 de zile.
 7. Sportingbet îsi rezervă dreptul de a refuza această ofertă oricărui client, în orice moment fără justificare, cu sau fără preaviz dacă avem suspiciuni că o ofertă de tip Bonus este folosită pentru un alt motiv decât acela de pariere cu scop recreațional, de exemplu, dar fără a ne limita la următoarele cazuri: fraudă, obținere de avantaje într-un mod ilegal sau practicarea arbitrajului.
 8. Sportingbet / Interactive Sports (CI) își rezervă dreptul de a schimba termenii ofertei și/sau de a anula această ofertă fără justificare, cu sau fără preaviz.
 9. Toți clienții trebuie să fie majori (peste 18 ani).
 10. Sportingbet / Interactive Sports (CI) își rezervă dreptul de a schimba termenii ofertei și/sau de a anula această ofertă fără justificare, cu sau fără preaviz. Ne rezervăm dreptul de a anula / nu permite anumitor clienți să beneficieze de bonus, la discreția noastră.
 11. Sportingbet are o politică strictă referitoare la un singur cont pentru un client și folosește o serie de sisteme interne de securitate pentru a identifica acest lucru. De aceea, cu scopul de a evita potențialele abuzuri, ne rezervăm dreptul, la propria noastră discreție, să refuzăm bonusuri în următoarele circumstanțe:
  • conturi cu aceeași adresă de IP
  • conturi aparținând aceleiași familii și/sau aceleiași adrese (domiciliu)
  • conturi cu detalii comune de contact sau de identificare (ex. adresă de email, număr de telefon, card de debit/credit sau alte metodă de plată)
  • conturi multiple aparținând aceleași persoane
  • încălcarea oricăror termeni și condiții ale ofertei de bonus.
  • evidențe de colaborare între clienți în plasarea pariurilor
 12. Această ofertă este valabilă doar clienților înregistrați pe ro.sportingbet.com.
 13. Sportingbet.com este unica entitate cu putere de decizie a acestei promoții, iar decizia companiei este finală și obligatorie. Sportingbet.com își rezervă dreptul de a cere documente suplimentare de la orice client înainte ca acestuia să îi fie creditat Free Bet-ul. Această ofertă se aplică doar primului cont creat de client și nu se va aplica niciunui cont subsecvent deschis. Această ofertă nu poate fi folosită împreună cu altă ofertă. Sunt aplicate regulile standard ale Sportingbet.com. Pentru orice alte nelămuriri în legătură cu bonusurile, vă rugăm contactați Serviciul Clienți la [email protected]

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here