Meciuri interesante 17 aprilie

50

Salut !

In cadrul zilei de ieri am avut 5/7 meciuri castigatoare cu urmatoarea mentiune : am avut si ghinion in sensul ca Astra a dat gol la ultima faza a meciului , iar la meciul din baseball , Oakland , dupa ce a condus cu 4-1 , a luat bataie cu 5-4 .Dar , mergem inainte .

Pentru astazi am ales urmatoarele meciuri , cotele specificate fiind de la superbet :

1.Zalau -Tomis Constanta -2 cota 1,30 ( volei )

2.Nachbar B  , jucatorul celor de la Barcelona va marca peste 8,5 puncte in meciul cu Galatasaray .De mentionat  este faptul ca in meciul de acum 2 zile , Nachbar a marcat 20 de puncte si tind sa cred ca si in aceasta seara va reusi sa marcheze multe puncte. – cota 1,80

3.Cukaricki-Donji SP -PSF 1 – cota 1,41 . ( fotbal Serbia ) . In acest moment , Cukaricki este pe locul 3 in campionatul din Serbia , iar acum pe final de campionat , o victorie i-ar consolida acest loc care ii duce in tur preliminar de Europa League .

4.Vechta-Tubingen – X2 cota 1,57 .In acest meci se confrunta ultimele echipe din BBL .Vechta se afla pe ultimul loc si cred ca o sa retrogradeze , in timp ce Tubingen spera sa scape de retrogradare , avand in ultimele meciuri victorii importante cu echipe foarte bine cotate ca Artland sau Frankfurt .

5.Juve Stabia-Avellino -W2 . cota 1,49 .Juve Stabia este deja retrogradata in Seria B , in timp ce Avellino se bate pentru ultimul loc de play off si o victorie in acest meci ii poate propulsa in clasament .

Acestea sunt meciurile selectate de mine pentru astazi . Fiecare poate sa aleaga ce i  se pare mai interesant sau poate sa le joace pe toate .

Sa avem bafta !

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here