Meciuri interesante -15.04.2014

69

bilet 15 aprilie 2014Pentru azi , am ales 4 meciuri pe care le consider mai interesante , toate din baschet :

1.Boulogne-Boulazac -1

2.Barcelona-Galatasaray-TP1, SUB 149,5 puncte

3.Real Madrid-Olympiakos -14,5 -H2

4.Quilmes-Sionista -CM1

Primul meci este din Franta PRO B. Liderul acestui campionat , Boulogne va juca acasa impotriva celor de la Boulazac.In acest moment , este foarte important pentru gazde sa obtina victoria pentru a-si consolida pozitia de lider , mai ales ca joaca impotriva unei echipe modeste ca Boulazac .Tinand cont si de forma extraordinara a celor de la Boulogne pe teren propriu ,cred ca vor castiga .

Cel de-al doilea meci , este din Euroliga .Barcelona va juca acasa cu Galatasaray si ceea ce este de remarcat este faptul ca in meciurile anterioare s-au marcat putine puncte . De aceea , avand in vedere ca ambele echipe sunt foarte bune , tind sa cred ca si in aceasta seara vor fi putine puncte.

Cel de-al treilea meci este tot din Euroliga .Ceea ce mi-a atras atentia la acest meci este faptul ca in ultimele confruntari dintre cele doua echipe ,Real  Madrid nu a batut la handicapul de 14,5 puncte si tinand cont de faptul ca Olimpiakos joaca foarte bine , cred ca echipa gazda nu o sa reuseasca sa castige la acest handicap .

Cel de-al patrulea meci este din Argentina , baschet .Quilmes va juca impotriva celor de la Sionista intr-un meci foarte important .Tinand cont de faptul ca Quilmes a reusit sa castige in deplasare ambele meciuri , avand 2-0 in meciurile directe, o victorie in acest meci ii asigura calificarea mai departe in play off .

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here