Meciul zilei de 11 octombrie – Kazakhstan vs Romania

Meciul zilei analizat de Super Pontino - Kazakhstan vs Romania

Meciul zilei analizat de Super Pontino  – Kazakhstan vs Romania

  • Competitie – Preliminariile Campionatului Mondial din Rusia – 2018
  • Transmisie – Live pe TVR 1 de la ora 19.00
  • Echipa probabila Kazakhstan – Pokatilov – Beysebekov, Kislicin, Ligvinenko, Shomko – Maliy – Kuat, Mukhutdinov, Nurgaliyev – Muzhikov, Khizhnichenko.
  • Echipa probabila Romania – Tatarusanu – Benzar, Sapunaru, Grigore, Tosca – Hoban, R.Marin – Ad.Popa, Stanciu, Chipciu – B. Stancu.
  • H2H – Cele doua reprezentative sunt la prima intalnire din istorie
  • Forma Kazakhstan ( ultimele 5 partide ) – I E I V E
  • Forma Romania ( ultimele 5 partide ) – V E I E I
  • Sursa foto : www.lajm.net

Deschide AICI un cont de parior la 888Sport si pariaza pe victoria Romaniei la o cota de 7.0

Meciul zilei analizat de Super Pontino - Kazakhstan vs Romania

Meciul zilei analizat de Super Pontino - Kazakhstan vs RomaniaDin ultima urna valorica a fost extrasa Kazakhstan pentru preliminariile Campionatului Mondial din Rusia, fiind la prima vedere cel mai slab adversar posibil, adversar de la care toata lumea poate ciupi punct sau puncte. Ei bine, in primul meci s-au fript polonezii, chiar daca din teren nu au lipsit Lewandowski si Milik, gata sa le umple poarta de goluri saracilor kazaci. S-a terminat 2-2 duelul de la Astana, asta dupa ce polonezii au condus cu 2-0, rezultat care a facut ca gazdele partidei cu Romania sa fie luate in serios de celelalte adversare din grupa. Muntenegru, echipa care a intalnit Kazakhstan-ul in runda a doua din aceste preliminarii, nu numai ca i-au luat pe kazaci foarte in serios, dar s-au pregatit si temeinic pentru duelul de la Podgorica, drept dovada ca asa de bine ce au pregatit intalnirea cu Kazakstan, ca le-au umplut poarta de goluri, fiind la concurenta cu meciul Romaniei din Armenia. S-a terminat 5-0 intalnirea din Muntenegru, asa ca, gazdele intalnirii cu Romania ocupa in acest moment penultimul loc in grupa E cu doar un punct si un golaveraj de dat uitarii cat mai curand, 2-7.

Meciul zilei analizat de Super Pontino  – Kazakhstan vs Romania

Deschide AICI un cont de parior la Betfair si nu rata cota de 6.0 oferita Romaniei pentru o victorie la Astana impotriva Kazakhstan-ului

Meciul zilei analizat de Super Pontino - Kazakhstan vs Romania

Nu stim daca Kazakstan isi poate imbunatati golaverajul tocmai cu Romania, noi speram sa nu desigur,Meciul zilei analizat de Super Pontino - Kazakhstan vs Romania o formatie cu un moral bun dat de succesul la scor de tenis aproape, 5-0 la Erevan cu Armenia. Sigur, kazacii ar putea miza pe frigul care va fi la Astana la ora meciului ( -3 grade ), pe terenul sintetic, pe fani, insa sa nu uitam ca Romania a mai jucat pe sintetic si a facut-o destul de bine, conditiile meteo fiind aproape asemanatoare. Ultima data cand Romania a jucat pe un teren sintetic, asemanator cu cel de la Astana, a invins cu 3-0 pe Insulele Feroe chiar in finalul stagiunii trecute a preliminariilor pentru Campionatul European din Franta – 2016. Intr-adevar, kazacii pot fi artagosi si greu de trecut pe teren propriu, mai ales ca au ascendentul moral al intalnirii cu Polonia, incheiata dupa cum bine stiti si v-am reamintit mai sus, 2-2, insa, sa nu uitam ca, selectionata kazaca, de cate ori a intalnit o formatie cu greutate, cum este si Romania de ce nu, a pierdut de fiecare data. Pana la vizita Romaniei si mai inainte Poloniei, Kazakstan a primit si vizitele Germaniei, Cehiei, Olandei, Turciei, Islandei, Suediei sau chiar Bulgariei, formatii in fata carora, gazdele au pierdut de fiecare data, lucru care ne da si noua sperante ca Romania poate pleca cu primele 3 puncte din istorie de la Astana.

Meciul zilei analizat de Super Pontino  – Kazakhstan vs Romania


  • România înscrie minim 2 goluri la o cota de 2.06@888sport
  • România conduce la pauza, cota de 2.25 @Betfair 

Leave a Reply