Pontul lui Andrei 11 Aprilie, Malaga – Atletico Madrid

70

Malaga – Atletico Madrid

In aceasta seara vom avea o partida destul de interesanta intre Malaga si Atletico Madrid
Malaga este genul de echipa care produce surprize, nu trebuie sa uitam acel rezultat surprinzator pentru toata lumea, cand Malaga o invingea pe Barcelona chiar pe Camp Nou, scor final, 0:1. In acest moment, Malaga a castigat doar 4 puncte in ultimele 5 partide, avand meciuri accesibile cu echipe ca: Eibar, Real Sociedad, Rayo Vallecano, Cordoba si Granada. Totusi, la forma de pe teren propriu, Malaga se claseaza pe 7, castigand 28 de puncte in 15 partide, pierzand doar cu Real Madrid, Almeria si Espanyol. Locul 7 pe care il ocupa Malaga nu ii ajuta deloc, sunt la 5 puncte de Villarreal, care se afla pe locul de Europa League si mai sunt 8 partide la dispozitie pentru a recupera, dar dupa parerea mea nu au sanse sa le fure locul.
De cealalta parte, Atletico Madrid au avut si ei partide destul de accesibile in ultimele 5 etape, castigand 11 puncte din 15 posibile cu echipe ca: Valencia, Espanyol, Getafe, Cordoba si Real Sociedad. In acest moment Atletico Madrid se afla pe locul 3 cu 65 de puncte obtinute in 30 de partide, la distanta de 9 puncte de primul loc pe care il ocupa Barcelona si la 5 puncte de locul 2 ocupat de Real Madrid. Totusi ei inca lupta pentru a-si pastra macar locul 3 care este atacat si de Valencia si de Sevilla, avand 62, respectiv 61 de puncte. La forma din deplasare, Atletico Madrid se situeaza pe 4 cu 24 de puncte obtinute in 15 partide.
In concluzie: Cred ca Atletico Madrid va castiga aceasta partida, chiar daca va fi un rezultat la limita.
Pronostic: 2 solist, cu o de 2,10 la SportingBet  casa de pariuri online care ofera bonus de pana la 400 de lei la deschidere de cont

Puteți încerca si voi acest pariu cu aceasta super cota AICI !


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here