Jeonbuk – Gouan, cota zilei 19 mai

74

Se reia astazi AFC Champions League cu faza eliminatorie, optimi de finala. Echipe exotice, stiluri de joc total diferite intr-o competitie spectaculoasa, macar din punct de vedere al numarului de goluri inscrise. 

Gazdele de azi, coreenii de la Jeonbuk pleaca favoriti in fata chinezilor de la Beijing Gouan. Acasa coreenii sunt o forta, avand victorii pe linie, iar bookmakerii ii dau favoriti la o cota de 1.6-1.7

De asemenea, coreenii marcheaza mult acasa, in timp ce chinezii primesc multe goluri, asa incat vad un meci spectaculos, cu goluri multe, posibil de ambele parti.

Cred ca se poate paria si GG si GG3+ cu un grad bun de siguranta

Cred ca avem sa asistam la o partida foarte disputata si cu multe goluri, cel mai posibil incheiata cu victoria gazdelor, si astfel am ales sa jucam un pronostic interesant la SportingBet casa de pariuri online care ofera bonus de pana la 400 de lei la deschidere de cont!!

Pariati la SportingBet alaturi de cei mai buni. Cele mai multe optiuni de pariere, cele mai tari cote, cele mai multe live-uri. Cele mai multe sanse de castig!!
Deschide AICI un cont la SportingBet si apuca-te sa faci bani multi!

  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here