Hertha Berlin – Schalke

76

Hertha Berlin – Schalke

In aceasta dupa-amiaza vom avea un meci interesant intre Hertha si Shalke
Despre ambele echipe am tot vorbit, Hertha a castigat surprinzator cu Augsburg acuma 2 etape si a obtinut un punct pe terenul lui Stuttgart, in lupta pentru evitarea retrogradarii, pe care eu cred ca o va evita. In acest moment, Hertha se afla pe locul 14 la 2 puncte distanta de un loc retrogradabil, cu 25 de puncte obtinute in 24 de etape dar au unul dintre cele mai proaste gol-averaje din Bundesliga, 28:42.
De cealalta parte, Schalke merge foarte bine de cand a revenit Huntelaar, au invins-o pe Hoffenheim cu 3:1 si au invins-o si pe Real Madrid cu 3:4 chiar pe Santiago Bernabeu, dar nu au obtinute calificarea in sferturile champions League. In acest moment, Schalke se afla pe locul 5 cu 38 de puncte obtinute in 24 de etape, la 3 puncte distanta de un loc in Champions League, pe care in proportie de 75% il vor obtine, pentru ca Gladbach este o echipa inconstanta.
In concluzie: Schalke este echipa mult mai in forma si mai puternica ca Hertha, cred ca vor castiga acest meci.
Pronostic: 2 solist, cota 2,60 la una din cele mai bune case de pariuri online disponibile la acest moment: SportingBetSportingBetofera bonus de pana la 400 de lei la deschidere de cont, printre cele mai bune cote, pariuri pe mobil, promotii deosebite si foarte multe evenimente de pariat. Mai mult, SportingBet acum are cea mai buna oferta de bonusla CASINO: pana la 1200 RON la deschidere de cont pentru a avea bani cat mai mult de joc. Deschideti acum un cont la SportingBet accesand acest LINK sau bannerele de pe site,alimentati contul si luati bonusul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here