Ghiceste campioana mondiala si castiga 500.000 de lei!

76

Una dintre cele mai interesante oferte pentru pariori de vara aceasta este cea oferita de SportingBet, o casa de pariuri online in puternica ascensiune in ultima perioada: 500.000 de lei pentru cine ghiceste corect campioana mondiala, precum si tot traseul echipelor din grupe pana in finala.

Evident, este o provocare grea, dar, de ce nu, cu putin ainspiratie, puteti da marea lovitura. Pana pe 12 iunie aveti zilnic cate o sansa de a va exprima pronosticurile. Cei de la SportingBet au lansat si o aplicatie foarte prietenoasa pentru aceasta competitie, asa incat jocul va fi si foarte spectaculos.

Sportingbet banner castigatoareCum participi? Nimic mai simplu.

Deschide un cont nou la SportingBet accesand acest link sau bannerele de pe site, apoi accesati aplicatia dedicata acestei competitii.

Sporting bet aplicatieDupa ce ati facut predictiile, plasati orice fel de pariu la Sportingbet, astfel va validati participarea la concurs. Puteti face asta in fiecare zi, cate o data maxim, pana pe 12 iunie.

Iar daca ai ghicit corect toate evenimentele, castiga cei 500.000 de lei pusi la bataie. Nu e usor, dar nici 500.000 de lei nu sunt de colo 🙂

In plus, sportingbet au o alta oferta deosebita dedicata pariorilor: pariati minim 50 de lei pe castigatoarea Cupei Mondiale si ei va ofera un pariu gratuit de 25 de lei pentru primul meci al competitiei: Brazilia-Croatia.

Banii vin din toate partile:)

Succes!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here