Fenerbahce – Olympiakos

74

SportingBet oferta bonus

Fenerbahce – Olympiakos

In aceasta seara Olympiakos va face deplasarea pana la Istanbul, pe Ülker Sports Arena, unde o va infrunta pe Fenerbahce.
Fenerbahce practica un baschet destul de spectaculos, in care marcheaza in aproape toate partidele peste 80 de puncte. In campionat intern, Fenerbahce merge destul de bine, fiind pe locul 3, in spatele lui Anadolu Efes si Darussafaka, echipe cu care a si pierdut recent meciurile. Fenerbahce castiga partidele cu echipele mici, dar pierde derby-urile si asta nu suna bine. Cea mai buna forma din echipa o au Goudelock, Bogdanovic si Bjelica care fac diferenta in cele mai multe dintre cazuri.
De partea cealalta se afla Olympiakos, o echipa despre care nu se pot spune multe, dupa parerea mea Olympiakos este cea mai buna echipa din Europa. Echipa lui Giannis Sfairopoulos este extraordinar de bine asezata atat defensiv cat si ofensiv. De aceea echipa nu are o singura „vedeta” in echipa, majoritatea jucatorilor marcheaza. Recent, Olympiakos a zdrobit echipa Milan-ului la Pireu, cu 81-59. Olympiakos este fruntasa si in campionatul intern si in prima grupa din Top 16.

In concluzie: Daca Olympiakos va trata meciul acesta cu multa seriozitate cred ca va castiga la diferenta mare.


Pronostic: 2, al o cota de 2.6!

O gasiti la SportingBet, una din cele mai bune case de pariuri la ora actuala.

SportingBet ofera bonus de pana la 400 de lei la deschidere de cont, printre cele mai bune cote, pariuri pe mobil, promotii deosebite si foarte multe evenimente de pariat.

Mai mult, SportingBet acum are cea mai buna oferta de bonusla CASINO: pana la 1200 RON la deschidere de cont pentru a avea bani cat mai mult de joc.

Deschideti acum un cont la SportingBet accesand acest LINK sau bannerele de pe site,alimentati contul si luati bonusul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here