Eugenie Bouchard- Alize Cornet, WTA HOBART, finala, ponturi pariuri, avancronica

In finala turneului WTA ce se disputa in superba insula din Australia, Hobart, se intalnesc. Asa cum anticipat si in avancronica turneului atat Alize cat si Genie au facut pana acum un turneu foarte bun.

PARIAZA PE FINALA TURNEULUI DE LA HOBART LA CASA DE PARIURI CU CELE MAI BUNE COTE PENTRU TENIS FEMININ!

Frumoasa canadianca are un inceput de an foarte bun, datator de sperante, dupa ce anul trecut a fost pentru ea un an pe care trebuie sa il uite repede. A avut in aceste doua saptamani victorii frumoase la Cibulkova, Giorgi, Van Uytvanck sa Bethanie Mattek-Sands. A reusit in acest debut de sezon WTA sa isi impuna jocul sau agresiv, cu lovituri de dreapta foarte puternice, cu un serviciu bun si, surprinzator, o imbunatatire vizibila la deplasarea in teren. De asemenea, parca si emotiile, care i-au dat mari batai de cap sezonul trecut, acea stare de neincredere in fortele porprii, nu prea si-au simtit prezenta. A dovedit stapanire de sine si mi-a placut atitudinea pozitiva afisata. Cred ca al doilea titlu al carierei poate veni chiar maine 🙂

Aceasta casa de pariuri online va transmite live meciurile de la Australian Open!

Alize Cornet este o sportiva speciala. Din punct de vedere tehnic, ea foloseste foarte mult top spin, se deplaseaza excelent in teren, este genul de „perete”, intr- o zi buna reuseste sa returneze aproape toate loviturile adeversarelor. Se foloseste deseori de puterea si forta adversarelor, blocand foarte bine loviturile. Ca in multe alte cazuri din circuitul fetelor, Alize are doua mari probleme. Prima, si cea mai importanta, este emotivitatea excesiva. Nu de putine ori efectiv a plans in timpul partidelor. Este un adevarat spectacol sa o vezi pe frantuzoaica jucand. Cand greseste mereu este cineva de vina, de cele  mai multe ori antrenorul  🙂 Se exteriorizeaza foarte mult pe teren dar in limitele normale ale  fair play-ului. Cea de-a doua problema pe care o are, si este si ea foarte mare, este reprezentata de serviciu. Intr-o zi slaba de serviciu numarul dublelor pe care le face este din doua cifre.

In ceea ce priveste H2H, Genie conduce cu 2-1, cele 2 atlete intalnindu-se pe 3 suprafete diferite (  pe zgura, in prima intalnire a castigat Alize, iar la Wimbledon si  Wuhan, pe iarba si hard, a castigat canadianca .

 

PONTURI PARIURI

  • Alize Cornet sa castige un set , cota 1.615 la casa de pariuri online SportingBet
  • scor corect victorie 2-1 Bouchard , cota 3.80 la  SportingBet
  • peste 21.5 game-uri in meci cota 1.98 la  Unibet

 

 

Leave a Reply