Espanyol – Atletico Madrid

123

Espanyol – Atletico Madrid

In aceasta seara vom avea o partida destul de interesanta intre Espanyol si Atletico.
Espanyol este una dintre cele mai puternice echipe din Primera Division pe teren propriu, ei au doar 3 infrangeri in campionat pe teren propriu si doar 2 egaluri, in rest numai victorii. In acest moment ei se afla pe locul 10 cu 32 de puncte obtinute in 26 de etape, ca de obicei ei se afla in prima jumatate a clasamentului. Totusi, forma lor de pe teren propriu din ultimele 3 meciuri din toate competitiile nu spune prea multe, au pierdut cu Bilbao si cu Valencia si au batut greu de tot pe Cordoba, o echipa care nu cred ca va evita retrogradarea.
De cealalta parte, Atletico Madrid a cam pierdut din forma dupa rezultatul surprinzator cu Real Madrid, 4:0, totul a mers perfect in seara aceea pentru trupa lui Diego Simeone. A urmat apoi o infrangere pe terenul lui Celta Vigo, 2:0, o victorie cu Almeria, 3:0, o infrangere in Champions League pe terenul lui Leverkusen, 1:0 si 2 egaluri cu Sevilla si Valencia, 0:0 si 1:1. In clasament stau destul de bine, sunt pe locul 4 cu 55 de puncte obtinute in 26 de etape si se afla la 7 puncte de primul loc pe care il ocupa Barcelona, dupa ce Real Madrid a pierdut pe terenul lui Bilbao cu 1:0 etapa trecuta.
In concluzie: Atletico Madrid este echipa care are mai multa nevoie de puncte si este mai puternica decat Espanyol, cred ca elevii lui Diego Simeone vor castiga aceasta partida.
Pronostic: 2 solist, cota 2,20 la una din cele mai bune case de pariuri online disponibile la acest moment: SportingBetSportingBetofera bonus de pana la 400 de lei la deschidere de cont, printre cele mai bune cote, pariuri pe mobil, promotii deosebite si foarte multe evenimente de pariat. Mai mult, SportingBet acum are cea mai buna oferta de bonusla CASINO: pana la 1200 RON la deschidere de cont pentru a avea bani cat mai mult de joc. Deschideti acum un cont la SportingBet accesand acest LINK sau bannerele de pe site,alimentati contul si luati bonusul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here