Dubla lui Mihai NBA 1 Aprilie

92

Mihai debutează astazi in echipa SuperPont cu analize si recomandări din basket ! Incepe cu o dubla interesantă ! Sa ii uram succes! 🙂

 Portland e la 4-0 in ultimele 4 meciuri si la 8-2 in ultimele 10 jucate acasa. E cea mai buna echipa din conferinta acasa dupa GS cu doar 7 infrangeri in 37 meciuri. Llilard si Aldridge is titulari, n-au nici o indisponibilitate pentru acest meci. Au avut si o zi de pauza ieri si doar un meci in ultimele 3. Clippers au jucat aseara cu GS si acu 3 zile la Boston, aici poate interveni si oboseala fiind sfarsit de sezon. Daca Blazers bat azi isi consolideaza pozitia a 4a in conferinta si au mari sanse sa treaca pe 3 peste Houston. Crawford inca e out la Clippers.

Boston a jucat un meci greu luni, castigat la Hornets in timp ce Indiana a pierdut la Brooklyn azi noapte. Indiana se apara bine, avand un avg de 96.1 puncte incasate pe meci iar daca adaugat faptul ca Isaiah Thomas unul din pointerii de baza a lui Boston va lipsi ne putem astepta la un numar redus de puncte in meci. Indiana e destul de slaba in ofensiva datorita lungii accidentari a lui Paul George deci avem toate sansele sa asistam la un under 205.

Cele mai bune cote le-am gasit la   SportingBet casa de pariuri online care ofera bonus de pana la 400 de lei la deschidere de cont !


  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here