De ce Premium Superpont?

644

Super ponturile zilei

 

Daca am afirma ca am primit intrebarea din titlu de sute de ori in ultima saptamana nu am exagera catusi de putin. Si am minti daca am spune ca ne displace: interesul, atat cel pozitiv, cat si cel negativ, starnit de aceasta schimbare majora din activitatea Superpont ne arata o data in plus ca ceea ce am facut in ultimii doi ani si jumatate chiar a contat. Va multumim, deci, pentru ca ne-ati intrebat

In randurile de mai jos vom explica, pe scurt, motivele care au dus la aparitia comunitatii Premium Superpont, ce este de fapt „Premium Superpont” si ce ne dorim noi sa devina in perioada imediat urmatoare.

„Dar ati spus ca veti fi mereu free”

Cred ca este „reprosul” auzit cel mai des in primele zile de la lansarea Premium Superpont. E drept, asa am spus la lansare, acum doi ani si jumatate si am reafirmat asta pe parcurs. Nu am mintit deloc. La acest moment, pe pagina noastra gasiti zilnic si ponturi absolut free, asa cum v-am obisnuit in ultimii doi ani. Si foarte multe din ele sunt WIN, dupa cum iarasi v-am obisnuit.

Cu toate acestea, lucrurile evolueaza, o pagina cum este Superpont este ca un organism viu, se modifica constant, noi oameni apar in echipa (apropo acum suntem 7, in afara de Andrei, pe care il stiti cu toti deja, sunt alti tipsteri care momentan posteaza sub anonimat. Momentan, repet). Odata cu cooptarea noilor membri ai echipei, evident s-au modificat si conditiile.

Apoi, am repetat lucrul acesta de nenumarate ori, pur si simplu am decis ca de pe urma muncii noastre sa benefizieze in primul rand cei care ne apreciaza cu adevarat si care ne sustin. As intreba cati dintre cei care ne-au jignit in toate felurile de-a lungul vremii si chiar la lansarea „Premium Superpont” ar presta sau au prestat la infinit o munca gratis, ba in plus sa fie si injurati, sa li se reproseze o gramada de lucruri zilnic din partea unora al caror singur scop in viata pare ca este sa critice.

A fost o decizie a noastra 100%, dupa o perioada lunga de gandire, si NU o regretam.

„Dar o sa ramaneti fara likeuri, in 3 luni inchideti tot”

O alta prostie des auzita in ultimele zile. Ca fapt divers, de la lansarea pagina a crescut cu vreo 200 de Likeuri ! Nicidecum sa scada cu acele zeci de mii visate de aceiasi hateri. Era normal sa fie asa, cei mai multi dintre cei care ne urmaresc au inteles ideea noastra, au vazut ce putem in ultimii doi ani si jumatate si au decis, asa cum ne asteptam, sa ramana alaturi de noi. Si daca ar fi, prin absurd, sa ramanem cu 1000 de likeuri, foarte bine, ne simtim bine alaturi de prietenii nostri adevarati.

Acum doi ani credeam si noi, ca toti care isi fac pagini, din entuziasm, ca valoarea unei pagini e data exclusiv de numarul de likeuri. Nimic mai fals. Ii lasam pe altii sa ne depaseasca la capitolul asta, noi vrem sa ramanem cei mai buni la ponturi! Asa cum v-am obisnuit 🙂

Evident, nu toti au ales sa se aboneze inca. Nici nu ne asteptam sa fie altfel, fiecare decide ce vrea sa faca in continuare, internetul din fericire este un spatiu 100% liber, fiecare om cu capul pe umeri decide pentru el insusi. Dar de aici pana la a arunca cu jigniri este, iarasi, o distanta pe care nu vrem sa o mai parcurgem. Din acest moment vom arata toleranta ZERO pentru cei care ne vor mai ataca folosind vulgaritati. Nu suntem obligati sa inghitim toate aceste insulte! Acceptam ca si pana acum criticile constructive, exprimate decent, ba chiar le incurajam.

Cum spuneam, nu toti au decis sa se aboneze, dar iata, la o saptamana de la lansare numaram deja 170 de abonati iar numarul lor este in crestere. Nu putem decat sa va multumim inca o data pentru sprijin si pentru incredere. Inseamna enorm pentru noi.

„Sunteti scumpi”

… si cu asta incheiem. Pentru a plasa un bilet la pariuri, la orice casa, online sau offline, miza minima este de 2 lei (cu mici exceptii). Repetam, 2 lei. Fiecare parior adevarat pune minim un bilet pe zi. Cine pariaza o data la saptamana, respectul nostru, dar nu se incadreaza in profil.

Abonamentul la „Premium Superpont” (vezi aici toate detaliile) este, nici mai mult nici mai putin, de … 1.5 RON/ zi. Mai putin decat miza cea mai mica pe care o plasezi zilnic la pariuri. Si atunci, chiar suntem scumpi?

In plus, repetam: NOI NU VINDEM PONTURI!!! A ne baga in aceeasi categorie cu diversi indivizi de pe internet, cu toti scammerii care cer zeci si sute de euro pe 100% Fixed Matches, este o mare greseala. Pur si simplu, pentru cei care vor sa faca parte din Comunitatea „Premium Superpont” oferim un plus de calitate si niste lucruri pe care nu le gasesc in versiunea FREE si nici pe pagini similare de profil.

Lista tuturor acestor beneficii, precum si pasii de urmat pentru a intra in comunitate ii gasiti AICI:

http://superpont.com/premiumregister/index_ro.php

UPDATE ! dupa 16 zile avem un PROFIT de 1950 unitati, practic o medie de 122 unitati PROFIT/ZI, cu 13 zile din 16 verzi si un numare de peste 300 de membri activi !

 

Va multumim pentru atentia cu care, speram noi, ati citit acest articol destul de lung. Sper ca am reusit sa clarificam multe aspecte, multe nelamuriri pe care le aveati. Fireste, vor fi mereu nemultmiri, mereu vor aparea hateri care te contesta la primul pont gresit, dar pentru acestia exista alte pagini unde isi pot varsa frustrarile. La noi e „Zona Interzisa Haterilor” 🙂

Bine ati venit, dragi prieteni, in „Premium Superpont”,  cea mai interesanta comunitate de pariori si tipsteri din Romania!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here