Cote de top pentru meciuri de top la Unibet

Cote de top pentru meciuri de top la Unibet

Orice parior viseaza sa prinda cote cat mai mari pe biletele sale, pentru a se putea lauda in fata prietenilor cu inspiratia pe care a avut-o si cu atat mai bine daca meciurile ,,prinse” sunt din campionatele tari ale Europei. Ei bine da chiar asta primim cote de top pentru meciuri de top la Unibet.

Unibet(deschide cont aici daca nu ai) una dintre cele mai apreciate case de pariuri din Romania, vine cu o oferta imbatabila pentru perioada 31 martie ora 00:00-1 aprilie ora 23:59, oferind cote marite pentru 10 dintre cele mai interesante partide ale week-endului.

Si nu e pacaleala, chiar asta e oferta, Unibet ofera cote marite la victorie pentru 10 echipe care joaca in acest week-end.

Cel mai bun exemplu ar fi cota Barcelonei din El Clasico. Catalanii cotati la victorie cu 1,48, primesc la Unibet supercota de 1,90 (cum sa ratezi o asemenea cota?!).

Premier League nu putea lipsi de pe o asemenea oferta, iar Arsenal, Manchester City, liderul Leicester City si Manchester United primesc cote marite pentru partidele pe care le vor juca in acest week-end.

Superpont Premium, cea mai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania cote de top pentru meciuri de top

Bilet la pariuri fara meciuri din Nordul Europei? Cam greu, mai ales daca consulti ponturile pentru campionatul Norvegiei oferite de Superpont.

Astfel ca in aceasta oferta sunt incluse si 3 echipe din Scandinavia, suedezii de la Malmo, Rosenbong Trondheim din Norvegia si FC Copenhaga din Danemarca.

Ultimele echipe de pe lista celor 10 sunt PSV Eindhoven si Aderlecht Bruxelles.

Pariaza pe cele mai interesante partide ale zilei doar dupa ce consulti ponturile oferite de echipa Superpont

Promotia se supune unor termene si conditii.

Leave a Reply