Cifrele primei etape din Champions League

Cifrele primei etape din Champions League

Cifrele primei etape din Champions League

Partide spectaculoase, zeci de goluri marcate și rezultate suprinzatoare. Asa arata prima etapa din Liga Campionilor, cea mai puternica competitie inter-cluburi din lume. Agentia de pariuri online Betano a facut o analiza a celor 16 partide jucate in urma cu doua saptamani si a strans la un loc toate datele. Mai jos aveti cifrele primei etape din Champions League.

Prima etapa din faza grupelor Champions League a fost una spectaculoasa, cu 50 de goluri inscrise in cele 16 partide. Peste un sfert din aceste reusite au fost marcate de numai doua echipe: Barcelona, care a invins cu 7-0 pe Celtic Glasgow, si Borussia Dortmund, care a castigat cu 6-0 deplasarea de la Legia Varsovia. Manchester City si Bayern Munchen au marcat cate cinci goluri fiecare, iar Leicester si Lyon au inscris fiecare de cate trei ori. In medie, in prima faza a grupelor, s-au inscris 3 goluri pe meci, iar in 14 din cele 16 partide s-au marcat peste doua goluri. O singura infruntare s-a incheiat 0-0, cea dintre Juventus si Sevilla.

www.superpont.com/casa-pariuri-betano

Cifrele primei etape din Champions League

Si in aceasta saptamana ne asteptam ca ploaia de goluri sa continue. Vedete precum Neymar sau Muller, care au inscris in prima etapa, au cote bune la agentia Betano pentru a marca si in a doua faza a grupelor. Neymar are o cotă de 1.85 sa inscrie oricand pentru Barcelona contra nemtilor de la Gladbach, iar Muller beneficiază de un multiplicator de 3.50 pentru un gol contra lui Atletico Madrid.

In aceasta saptamana, agentia Betano ofera doua partide cu Marjă 0% in Liga Campionilor, Borussia Dortmund – Real Madrid ai Atletico Madrid– Bayern Munchen. Prin Marjă 0%, pariorii beneficiaza de cote maxim posibile, cu payout 100%, pentru opțiunile de pariere 1, X sau 2. De aceea, daca vrei sa pariezi în special pe cele cele două meciuri nu trebuie să ratezi ocazia. Cotele partidelor din Liga Campionilor sunt aici.

Leave a Reply