ChampionChip: turneul saptamanal cu premii GARANTATE de 50.000$

78

 

 

Sportingbet championChipSportingBet, una din cele mai mari case de pariuri online, disponibile si in Romania ofera pasionatilor de Poker o Super oportunitate: turneele ChampionChip, saptamanale, cu premii GARANTATE de 50.000 $! Adresat in special jucatorilor profesionisti de poker!

In fiecare duminica, de la ora 19:00 asezati-va la mese!

Nu aveti inca un cont deschis la SportingBet? Faceti-o chiar acum pe acest LINK sau pe bannerele de pe site si intrati in joc alaturi de cei mai buni!

Nu uitati de Super Bonusul de 1200 de lei la deschidere de cont! Acum aveti tot mai multe motive de a juca la casino si poker!

Doriți un buy-in accesibil și un fond de premiere garantat uriaș?

ChampionChip este turneul săptămânal freezeout (odata eliminat, nu poti face re-buy) cu structură lentă (crestere lenta a blindurilor) și cu premii garantate de $50.000.

În fiecare duminică, de la ora 19.00, veți avea șansa să ocupați un scaun pentru $190 + $10 și să jucați la mese cu 10.000 de jetoane.

Blindurile cresc la fiecare 15 de minute, oferindu-vă suficient timp pentru a face mișcările corecte! Nu te vei baza exclusiv pe noroc, ci mai ales pe disciplina si cunostinte in materie de Poker!

Turnee de calificare (daca nu dispuneti de taxa de inscriere de 190$)

Sportingbet championChip calificari

De asemenea, sunt disponibile mai multe modalități de a vă califica plătind mai puțin decât valoarea buy-inului, inclusiv turnee satelit cu mai multe mese, Sit & Go și Steps, care se desfășoară zilnic.

Sit&Go si turnee satelit de calificare

Sportingbet championChip calificari sit

Multa bafta!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here