Cel mai mare BONUS la pariuri: 850 lei CASH!!!

75

Pentru ca cea mai importanta competitie din fotbal, Cupa Mondiala, sta sa inceapa, casele de pariuri online se intrec intre ele pentru a oferi pariorilor cele mai bune oferte, cote si , mai ales, BONUSURI!!!

Bet-at-home, una din cele mai mari case de pariuri onine din lume a pregatit insa o OFERTA FABULOASA, de nerefuzat: Bonus de 50% la depunere, de pana la 850 de lei CASH pentru depuneri in perioada 3 iunie – 27 iunie!

Este, la acest moment, de departe CEA MAI TARE OFERTA DE PE PIATA! De ce spunem acest lucru?

1. Este cea mai mare valoare a unui bonus pe care o poate incasa un parior. Daca pana acum maximul se ducea pana spre 200 de lei, acum pariorii pot primi bonus de pana la 850 de lei!!!

2. NU trebuie depusi toti banii deodata. Pentru a beneficia de bonus, se vor lua in calcul toate depunerile incepand de azi 3 iunie si pana la data la care ati solicitat bonusul, nu mai tarziu de 27 iunie.

3. Banii sunt creditati CASH in contul de parior, putand fi jucati imediat.

4. Conditiile de rulare ale bonusului sunt excelente

Mai bine de atat nu se poate.

Ce trebuie sa faceti pentru a intra in posesia acestui SUPER BONUS? Nimic mai simplu:

Deschideti un cont ACUM la bet-at-home accesand bannerele de pe pagina noastra, www.superpont1x2.ro sau acest LINK! Daca aveti deja cont, puteti cere bonusul din meniul „Gestionare cont”. Codul de bonus este CUP14.

Daca nici asta nu e super oferta, care mai este? 🙂

Luati-le banii!

bet-at-home casa de pariuri online

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here