Bordeaux – Nice

78

SportingBet oferta bonus


Meciul dintre Bordeaux si Nice da startul etapei a 21-a din Ligue 1, Nice se va deplasa pana la Bordeaux pe Stade Chaban-Delmas.
Bordeaux se pare ca isi doreste un loc in Europa League acolo unde nu a mai jucat din sezonul 2011/2012, cand a ocupat locul 5. Deocamdata Bordeaux merge bine in campionat, adunand 32 de puncte in 20 de etape, la 1 punct distanta fata de Monaco, ocupanta locului 5 ce duce in Europa League, Monaco. Cu Willy Sagnol pe banca, Bordeaux arata un joc destul de frumos, in care marcheaza multe goluri, dar si primeste, golaverajul fiind negativ (-1) 26 goluri marcate si 27 de goluri primite. Cred ca Bordeaux merita mai mult de locul 6 pentru jocul frumos pe care il arata.
De partea cealalta Nice, cred ca cea mai inconstanta echipa din Ligue 1, merge destul de bine in campionat pentru situatia financiara pe care o are. A reusit sa stranga 25 de puncte in 20 de etape si se afla pe locul 12. Deja ne-am obisnuit ca in partidele lui Nice sa se inscrie foarte multe goluri, pentru ca se joaca foarte deschis. Nu trebuie uitat acel 2-7 cu care Nice a zdrobit-o pe Guingamp chiar la ea acasa.
In concluzie: Tinand cont ca se joaca la Bordeaux acasa, cred ca Nice va incerca sa castige acest meci, lasand multe spatii in defensiva.


Pronostic: Peste 2,5 goluri

La o cota de 2.15 oferita de SportingBet, una din cele mai bune case de pariuri la ora actuala.

SportingBet ofera bonus de pana la 400 de lei la deschidere de cont, printre cele mai bune cote, pariuri pe mobil, promotii deosebite si foarte multe evenimente de pariat.

Mai mult, SportingBet acum are cea mai buna oferta de bonusla CASINO: pana la 1200 RON la deschidere de cont pentru a avea bani cat mai mult de joc.

Deschideti acum un cont la SportingBet accesand acest LINK sau bannerele de pe site,alimentati contul si luati bonusul

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here