Bonusuri Exclusive pentru membrii comunitatii Superpont

 

Inca din momentul lansarii, comunitatea Superpont, cea mai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania, a promis ca va obtine pentru membrii ei cele mai bune conditii din partea caselor de pariuri online. Si, asa cum v-a obisnuit in ultimii trei ani, s-a tinut de cuvant.

Intra acum in cea mai buna Comunitate de tipsteri si pariori din Romania!

Devino Membru Superpont Premium!

Astfel, astazi, putem afirma, fara teama de a gresi, ca membri Superpont se bucura de cea mai buna experienta de pariere, putand accesa Cele Mai Mari Bonusuri si oferte EXCLUSIVE ale caselor de pariuri online licentiate in Romania.

 

  1. Cel mai mare bonus de la agentia de pariuri online Netbet (deschide un cont pe acest link): 100% pana la 300 RON, in loc de 50% pana la 200 RON cat este bonusul standard.

In mod normal, depui 400 RON ca sa primesti bonus 200 RON, in calitate de membru Superpont, primesti 300 RON la o depunere de 300 RON sau 200 RON la o depunere de numai 200 RON.

Vezi AICI cum poti lua acest Super Bonus, astfel incat sa iti dublezi instant banii din cont! De acum nu mai ai nicio scuza sa nu pariezi ca un parior profesionist!

Vezi aici recenzia casei de pariuri online Netbet, prezentata de Superpont

Bonus exclusiv Superpont de la casa de pariuri online Netbet

2. Super Bonus EXCLUSIV pentru membrii Superpont Premium de la agentia de pariuri online Sportingbet (deschide un cont de pe acest link): Bonus de 100% pana la 250 RON Pariu Fara Risc, in loc de 100% pana in 200 RON.

Vezi AICI cum poti intra in posesia acestui Super Bonus si pariaza fara risc cu 250 RON. Poti paria acum fara grija ca vei pierde, cu o miza de 250 RON! Asa e ca incep sa se vada la orizont castiguri mari?

Vezi aici recenzia agentiei de pariuri online Sportingbet, prezentata de Superpont!

Bonus exclusiv la casa de pariuri online Sportingbet

             3.  Casa de pariuri online Fortuna – Bonus 175 RON, fata de 150 RON in mod normal!

Deschide un cont la casa de pariuri online Fortuna de pe acest LINK si beneficiaza de bonus marit! La eFortuna ai cele mai bune cote, cea mai buna optiune Cash Out si o platforma excelenta de pariere pe mobil si tableta!

Fortuna bonus 175 ron

Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de Bonusurile Exclusive, cu mult mai mari decat bonusurile normale oferite de casele de pariuri online din Romania este sa deschizi conturi DOAR de pe linkurile de mai sus. Simplu, nu?

Vezi aici Topul Caselor de Pariuri online licentiate in Romania, recomandate de Superpont!

Leave a Reply