Biletul zilei AUSOPEN masculin Day 3

84

Continuam seria recomandărilor de la AUSOPEN 2015 cu 3 meciuri din turul 2 al turneului masculin pe care le-am jucat la casa de pariuri online SportingBet.
Nu uitati sa intrați in cursa pentru cei 65.000 RON oferiți prin predictorul zilei !
sportingbet predictor tenis

 

Intr-o avalansa de oferte si promotii oferite de casele de pariuri online pe perioada Australian Open, nu putea sa lipseasca super oferta celor de la SportingBet.

Fii cel mai inspirat parior la tenis si castiga bani fara numar!!!

SportingBet este una dintre cele mai bune case de pariuri online din lume la acest moment si ofera pariorilor romani extraordinar de multe variante de pariere din toate sporturile, cote excelente si un Super Bonus la deschidere de cont: 400 de lei Free Bet! (daca inca nu ai un cont deschis la SportingBet, fa-o chiar acum pe acest LINK si pariaza cu cei mai buni)

In ce consta Super Promotia SportingBet la tenis?

1. Pronostichează rezultatul meciurilor selectate din oferta. Dacă pronostichezi corect cel puțin 8 din 12 meciuri vei câștiga unul din premiile noastre!
2. Confirmă predicția plasând ori un PARIU SIMPLU PE TENIS, ori un PARIU MULTIPLU FORMAT DOAR DIN SELECȚII DE TENIS ASTĂZI, în caz contrar predicția nu va fi validată.
3. Revino mâine pentru a face un nou pronostic și pentru a-ți crește șansele de câștig!
Dupa cum vedeti mai jos, MARELE PREMIU destinat celui care „prinde” 12/12 rezultate este nici mai mult, nici mai putin de 10.000 EUR!!!!
Sportingbet predictor premii
Multa bafta!!! Fiti pariori inspirati si luati-le banii!

IMG_3939.PNG

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here