Biletele zilei fotbal 4 ianuarie Tudor

Dupa cele doua bilete castigatoare de ieri, astazi sper sa ma mentin pe aceeasi linie, chiar daca meciurile nu ma inspira.

Avem un bilet din fotbalul spaniol si un bilet din fotbalul arab. Greu de decis intre cele doua.

Intai biletul jucat la casa de pariuri Sportingbet, cel din Egipt si Emiratele Arabe Unite. Greu e putin spus, ca idee, egiptenii alterneaza meciurile de 0:0 cu cele in care dau de la 5 goluri in sus. Se poate observa usor asta din statistici. Asa incat si o cota de 1.55 pentru peste 1.5 goluri pe meci poate fi foarte dificila. Din cele 3 meciuri de azi din Egipt am ales pe cel care incepe cel mai devreme azi, unde imi pun sperantele in ENPPI, care au cea mai generoasa echipa din campionat din punct de vedere al golurilor.

Incredere 6.5/10, la cei din Emirate cred ca ar trebui sa fie un gg3+, ei sunt mai putini stresati cu tactica si joaca mult pe atac. Nimic nu este sigur, dar cred ca merita incercat la cota de 1.5 oferita de sportingbet.ro

Al doilea bilet al zilei, cel din Spania, la fel de complicat. Dupa o zi cu peste 2.5 goluri in toate meiurile din La Liga, vine ziua de luni, cunoscuta ca fiind mai secetoasa la goluri. De aceea am mers pe pariuri de tip „peste 1.5 goluri” pe meci, dar sa nu ne imbatam cu apa rece, oricat de „sigur” ar parea acest pariu, in Spania, in mod normal, in special in a doua liga, se marcheaza destul de putin. Avantajul lor acum este ca au o clima mult mai blanda, care le permite sa joace in conditii normale, spre deosebire de Anglia, de exemplu, unde meciurile under au devenit obisnuinta

Incredere 6.5/10 si la acest bilet jucat la casa de pariuri Netbet.

NU UITATI! Astazi e ultima zi in care puteti beneficia de „Primul pariu GRATUIT in 2016” la Netbet, asa ca puteti forta, daca nu ati facut-o pana acum, o victorie a lui Tenerife deseara, la o cota de 2.00.

Multa bafta!

biletul zilei fotbal 4 ianuarie arabi

biletul zilei fotbal castigator Spania 4 ianuarie

 

Leave a Reply