Biletele zilei fotbal 28 decembrie Tudor

 Daca de Boxing Day pariorii au fost dezamagiti de rezultatele din Anglia, astazi este momentul sa revenim in forta si sa le luam banii celor de la casa de pariuri online Netbet!

Vezi si Biletele zilei jucate de ERC!

De obicei nu joc atat de multe bilete, dar in aceste zile vremea nefavorabila in Anglia a facut ca multe meciuri sa fie anulate, asa incat sper ca macar 2 bilete din cele jucate sa stea in picioare azi

Incredere mare la primele doua, cel cu United of Manchester, mai greu, cred eu, la Corby. Si mai buna la cel cu Concord Rangers. Incredere 7.5 la ambele, cum ziceam, cu un plus spre al doilea bilet. Oricum, increderea intr-un bilet, fie ea si foarte mare, nu acorda garantia ca acel bilet la pariuri este si castigator.

Vezi unde poti paria pe fotbalul englez la cele mai bune cote!

In fine, al treilea bilet este putin fortat, azi vad multe goluri in ligile inferiore engleze, asa ca am ales inca doua echipe gazde cu performante bune acasa. Ar mai fi si meciul ceor de la Flyde, dar sa nu exageram. Incredere bilet: 6.5/10

Analizati si voi cu atentie si plasati pariurile pe meciurile care vi se par si voua cele mai bune!

Apropo, nu uitati ca pentru orice cont nou deschis la casa de pariuri Netbet, aveti, in calitate de membri Premium, Bonus Exclusiv de 100% pana in 300 RON, cu peste 150% mai mare ca bonusul standard!

Multa bafta!

  
   

Leave a Reply