Avancronici și analize fotbal : Serie A – Lazio Roma vs Hellas Verona

Meciul ne oferă un duel tare pentru punctele puse în joc. Pentru Lazio este ultima partida înainte de cea din Europa League de la Istanbul cu Galatasaray.

Locul 9 în Serie A, echipa lui Ștefan Radu vine după trei partide slabe. Doar doua puncte au intrat în contul biancocelesti pe baza a două remize cu Genoa și Udinese. Napoli s-a impus fără probleme pe Olimpico și nu este de mirare că fanii vin doar în număr mic la meciuri. Laziali au o medie de spectatori de doar 30% din capacitatea arenei din Roma.

del neriTrebuie să remarcăm parcursul bun al Veronei. Tifosi de pe Marcantonio-Bentegodi au putut afla cum este când echipa ta ia trei puncte și speră din nou la salvarea de la retrogradare. Primul succes a venit în fața Atalantei, care oricum venea după o serie lungă fără victorii. Eroul veronezilor a fost Pazzini care a reușit golul victoriei în minutul 83. Pentru Gialloblu se poate vorbi acum de o serie pozitivă cu o victorie și 4 remize cu Roma, Torino, Genoa și Inter.

Plaseaza-ti pariul aici si prinde oferta momentului cu 150 ron bonus, bonus de fidelitate si turbo cashout!

Lazio are un sezon ciudat, cu multe probleme. Acestea rămân practic aceleași în fiecare meci, cu nenumărate accidentări și o defensivă care nu se regăsește. Basta, Bisevac, De Vrij si Ștefan Radu sunt indisponibili, iar Parolo este suspendat.lazio 1 Revine atacantul Alessandro Matri. Să notăm pentru periaoda recentă evoluțiile bune ale lui Abdoulay Konko – o medie de 74% de dueluri câștigate, o surpriză placuta din partea jucătorului care ne-a obișnuit cu un stil haotic și o formă fluctuantă.

Stefano Pioli a comunicat următorul lot: Marchetti, Berisha, Guerrieri – Braafheid, Hoedt, Konko, Mauricio, Patric – Biglia, Candreva, Cataldi, Felipe Anderson, Kishna, Lulic, Mauri, Milinkovic, Onazi – Djordjevic, Keita, Klose, Matri.

Pariază în siguranță aici – ai bonus la deschiderea de pana al 150 ron, live-video, platforma de mobil și cote excelente la pariuri live!

pazziniHellas are cei mai valoroși jucători indisponibili. Samuel Souprayen, Federico Viviani, Luca Siligardi și Ante Rebic sunt accidentați și apar astfel goluri majore în toate compartimentele. Mijlocașul Luca Marrone, adus de la Carpi este suspendat.  Să adăugăm aici și plecările lui Halfredsson la Udinese, Jacopo Sala la Sampdoria și Rafael la Cagliari, în Serie B.

Giampaolo Pazzini este în formă de la începutul anului și în ultimele 5 meciuri a reușit 3 goluri, toate însemnând puncte pentru Verona. Luca Toni reușește să îi creeze spațiile necesare iar “Il Pazzo” nu ratează șansele care îi apar.

Del Neri a comunciat următorul lot : Coppola, Gollini, Marcone – Bianchetti, Helander, Gilberto, Moras, Pisano, Samir – Checchin, Emanuelson, Furman, Greco, Ioniță, Romulo, Wszolek – Fares, Gomez Taleb, Jankovic, Pazzini, Toni.

Meci nul, X solist, cota 4.20  la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont

Total goluri, sub 2,5, cota 2.00  la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 ron.

Victorie Lazio la un gol, cota 3.25  la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON pentru membrii Superpont..

Keita Balde marcator, cota 2.50  la Fortuna unde aveti bonus 150 RON, bonus de fidelitate, turbo cashout, pariu acumulator si cote excelente la live!

 

Leave a Reply