Avancronici și analize fotbal : Ligue 2 – AC Ajaccio vs Clermont Foot

Se anunță un meci interesant pe Stade François-Coty cu gazdele în formă excelentă de la începutul anului.

panorama satd ajaccioAlături de Nîmes, Dijon și Metz, Ajaccio se prezintă ca echipa în formă a ligii secunde franceze. Muribunzi pe final de 2015, corsicanii s-au trezit și din noiembrie încoace au început să stranga din nou puncte. “Les ours” au o singură înfrângere în ultimele 12 partide si au urcat pe poziția a 13-a în clasament. O victorie cu Nîmes, 2 la 0 a fost completată cu un meci nul pe terenul lui Laval în ultima etapă.

Plaseaza-ti pariul aici si prinde oferta momentului cu 150 ron bonus, bonus de fidelitate si turbo cashout!

Corinne Diacre nu găsește soluții pentru a stopa perioada slabă a echipei sale. Diacre a făcut o serie de modificări în lot, dar Clermont a pierdut pe teren propriu cu Auxerre, 1 la 2, după un 0 la 0 cu echipa de pe ultimul loc, Paris FC. Locul 6 este unul onorabil, dar ambițioasa antrenoare vrea în Ligue 1.

Ajaccio a luat 12 puncte în 6 partide, bilanț foarte bun dar jucătorii au obosit. Antrenorul Olivier Pantaloni le-a oferit trei zile de odihnă, recuperarea fiind esențială după o perioada aglomerată. Antreanemntele s-au concnetrat pe partea tehnică și pe schemele de joc, considerate importante în față unui adversar precum Clermont. “Sustenitori, semi più forti insemi !” – este apelul făcut către suporteri pentru partida de azi, iar “tribune Faedda” și “Orsi Ribelli” promit un spectacol deosebit. Lotul este complet cu excepția suspendatului Sainati și a portarului Scribe, accidentat.

Jucătorii convocați sunt următorii: Mandanda, Sollacaro – portari, Abergel, Babiloni, Pape Cissé, Zie Diabaté, Diallo, Lippini – fundași, Johan Cavalli, Frikeche, Gonçalves, Videmont, Vincent Marchetti – pe 8 februarie a primit convocarea pentru naționala U19 a Franței , Riad Nouri – mijlocași, Julien Toudic, Mouaad Madri, Marvin Diop – atacanți.

Intra in cursa pentru fondul de premiere de 200.000 ron si profita de bonusul de 200 RON la inregistare si de aplicatie pentru iphone!

diacre antreanm zamb diacre vestiarCorinne Diacre le-a dat și ea două zile libere jucătorilor și încearcă să găsească soluții pe plan mental pentru a reveni la un nivel bun de joc. Antrenoarea este îngrijorată de problemele din defensivă și crede că acestea o țin pe Clermont departe de podium.

Echipa are a treia ofensivă din Ligue 2 cu 38 de reușite dar și a18-a apărare cu 36 de goluri primite. Deplasările nu sunt nici ele un punct forte cu doar doua victorii reușite. Președintele clubului, Claude Michy a făcut o vizită la centrul de pregătire și a încercat și el să își încurajeze jucătorii. Pentru meciul de azi revine mijlocașul defensiv Brandon Agounon. Sunt indisponbili atacantul Cedric Goncalvès și mijlocașul Eugene Ekobo, om important în jocul echipei.

Lotul comunicat este următorul : Jeannin, Caillard – portari, Agounon, Avinel, Djellabi, Laporte, Rivieyran, Salze – fundași, Boulaya, Espinosa, Genest, Hunou, Laborde, Pereira-Lage – mijlocași, Famara Diedhiou, Dugimont – atacanți.

În partida tur Clermont a câștigat cu 2 la 1.

Ambele marchează, cota 1.95 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont

Victorie Ajaccio, cota 2.30 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 ron.

Șansă dublă, 1 sau X, cota 1.33 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Leave a Reply