Avancronici și analize fotbal : Ligue 1 – Stade Rennais vs SCO Angers

Este un duel important în lupta pentru calificarea în cupele europene.

Rennes ne oferă un parcurs inconstant cu multe partide slabe în ciuda valorii lotului. Bretonii a u ajuns pe locul 9 în clasament, la 4 puncte de podiumul din Ligue 1. Două înfrângeri cu Bordeaux, 0 la 4 și Saint Etienne, 0 la 1 au fost slab compensate cu o remiză la Lille, 1 la 1.

Angers se află pe locul 5 cu doar două puncte mai mult decât Rennes. Perioada este slaba și generatoare de conflicte și tensiuni în lot. O victorie superbă, 3 la 0 cu Monaco a fost urmată de un eșec la Reims, 1 la 2 și de un 0 la 3 încasat de la Lyon.

Pariază în siguranță aici – ai bonus la deschiderea de pana al 150 RON, live-video pentru Ligue 1, platforma de mobil și cote excelente la pariuri live!

Rolland Courbis a fost parțial mulțumit de remiza de la Lille. Echipa sa a dominat în prima repriză și a reușit să “agațe” un punct deși un penalty neacordat putea schimba rezultatul meciului. Courbis a promis pentru revenirea pe Roazhon Park că îl va introduce pe Yoann Gourcuff  titular – 45 de minute ar putea evolua mijlocașul francez. rennes 2Problema este că prezența sa în teren nu ar putea fi decisivă încă pentru Rennes, iar antrenorul a subliniat că el trebuie susținut de coechipieri.

Juan Fernando Quintero este ușor accidentat și indisponibil, la fel că și fundașul mozambican Mexer. Mijlocașul Mehdi Zeffane are gastroenterită și nu poate evolua. O surpriză plăcută este revenirea talentatului mijlocaș ofensiv Sébastien Salles-Lamonge. În vârstă de 20 de ani, Lamonge a făcut partide excelente la echipa secundă și sper să îl vedem în teren. El a fost ofertat de FC Barcelona acum 4 ani, dar Rennes a reușit să achiziționeze de la Tarbes.


Lotul comunicat este următorul: Benoît Costil, Diallo – portari, Armand, Ludovic Baal, Danzé, Diagne, M’Bengue, Mendes, Moreira – fundași, Benjamin André, Gelson Fernandes, Gourcuff, Salles-Lamonge – mijlocași, Boga, Ousmane Dembélé, Grosicki, Henrique, Ntep, Giovanni Sio – atacanți.

Mizeaza acum pe favoritii tai din Ligue 1, ai bonus pana la 200 RON, partida la live-video, cote excelente!

Angers a făcut un meci slab în etapa trecută și a fost spulberată de Lyon. Stéphane Moulin a contestat eliminarea lui Thomas Mangani și a fost nemulțumit de ineficienta ofensivei sale. Problemele sunt mari în acest moment mai ales în linia mediană. În partida de azi lipsesc Mangani și Pierrick Capelle, ambii jucători de picior stâng și executanți buni ai fazelor fixe. Defensiva este și ea dată peste cap de accidentări. Fundașul central Romain Thomas ( se încearcă recuperarea sa) și omul de bandă stânga, Yoann Andreu sunt indisponibili, la fel ca și Olivier Auriac. Atacantul Slimane Sissoko este în perioada de recuperare.

Lotul comunicat este format din : Letellier, Petric – portari, Angoula, Traoré, Bourillon, Manceau, Bouka Moutou, Laidouni, Ngosso – fundași , Saïss, Gilles Sunu, Cheick Ndoye, Diers, Ketkeophomphone, Benrahma – mijlocași , Nsamé, Karanovic, Mohamed Yattara – atacanți.

Rennes nu a reușit să câștige în 9 din ultimele 10 meciuri jucate pe Roazhon Park
Angers a pierdut în ultimele sale 4 deplasări în Ligue 1.
Victorie Rennes, cota 1.90  la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Șansă dublă 1 sau X, cota 1.20  la Fortuna unde aveti bonus 150 RON, bonus de fidelitate, turbo cashout, pariu acumulator si cote excelente la live.

Total goluri Rennes, peste 1,5, cota 2.30  la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON pentru membrii Superpont.

Giovanni Sio marcator, cota 3.40  la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 ron.

Leave a Reply