Avancronici și analize fotbal : Ligue 1 – OGC Nice vs Olympique de Marseille

Este meciul etapei, deși nu văd cu ce AS Saint-Étienne vs AS Monaco poate fi sub “Derby du Sud”.

Nice are locul doi ca obiectiv, dar tocmai a pierdut un alt derby, cel cu Monaco, în etapa trecută. Cu doua înfrângeri în 3 etape, les Aiglons riscă să alunece bine în josul clasamentului, cu Saint-Etienne pândind podiumul.

Marseille vine după un nou eșec cu Paris Saint-Germain , 1 la 2, iar moralul nu este la cele mai bune cote. OM se află doar pe locul 10 în Ligue 1. Victoria muncită din meciul de cupă cu Trelissac, cu Steven Fletcher marcator și pasator, este doar o slaba consolare.
Pentru mine partida cu PSG a demonstrat că doar câțiva jucători merită să poarte tricoul echipei. Discuțiile despre vina conducerii sau a antrenorului pentru sezonul slab nu își au rostul. La fel se întâmplă și cu poveștile care au inundat presa legat de vânzarea clubului. Și să nu uit, altă “poveste” – Batshuayi la Tottenham pentru 40 de milioane de euro …

Mizeaza aici pe favoritii tai din Ligue 1, ai bonus pana la 200 RON, partida la live-video, cote excelente!

Nice are un handicap major în meciul de azi. Accidentat în partida cu Monaco, Hatem Ben Arfa este indisponibil și va lipsi cel puțin 4 săptămâni. nice 1 nice 4Este o problema reală pentru echipa care are cel mai bun procentaj de șuturi cadrate din Ligue 1, 52.5%, cifra care riscă să scadă drastic în absența lui Ben Arfa. Mathieu Bodmer i-ar putea lua locul în linia mediană in perioada urmatoare, inclusiv azi.

 

Claude Puel nu se poate baza nici pe Simon Pouplin (portarul de rezervă), Wallyson Mallmann (un mijlocaș care mie îmi pare util în joc), Paulin Puel și Gautier Lloris. Revin lot mijlocașul Mahamane Traoré și atacantul Alassane Plea. Valère Germain are probleme medicale, dar este convocat. El a marcat golul victoriei cu 1 la 0 din meciul tur.

OGCN a comunicat următorul lot : Hassen, Cardinale – portari, Baysse, Le Marchand, Ricardo, Bodmer, Genevois, Pied, Correia – fundași, Seri, Hult, Walter, Dada, N. Mendy, Koziello – mijlocași, A. Mendy, Caddy, Germain, Plea – atacanți.


Marseille îi are accidentați pe Lucas Ocampos și Benjamin Mendy, ultimul fiind așteptat să revină pentru meciul retur din Europa League. Franck Anguissa este și el indisponibil, iar De Ceglie, Diaby și Rabillard nu intră în vederile antrenorului pentru acest meci. Lass Diarra s-a arătat încântat de noul atacant, Fletcher și l-a remarcat și pe Bouna Sarr autor al unor partide foarte bune în ultima perioadă.

om 1Antrenorul Michel a comunicat următorul lot : Mandanda, Pelé – portari Manquillo, Nkoulou, Rekik, Rolando, Dja Djédjé – fundași, Lucas Silva, Diarra, Alessandrini, Cabella, Sarr, Isla, Barrada, Romao – mijlcoasi, Fletcher, Nkoudou, Batshuayi, Thauvin – atacanți.

Plaseaza-ti pariul aici si prinde oferta momentului cu 150 RON bonus, bonus de fidelitate si turbo cashout!

Clubul din Nisa a fost și el în centrul atenției pe fondul unei posibile implicări financiare din Arabia Saudită. Conform presei franceze era vorba despre prințul Mohammed Bin Abdulrhamann Bin Abdulah Al Faisal. Era, pentru că presedintele clubului, Jean-Pierre Rivère a decis să anuleze orice discuție sau tranzacție cu Edward Blackmore, reprezentantul investitorului saudit.

nice 3OGC Nice are un real complex OM. Marseile este echipa care le-a produs cele mai multe înfrângeri, 49, gazdele de azi având și ele 25 de victorii – se adugă 21 de remize. Nice se poate lăuda cu bilanțul pozitiv din ultimele partide cu 4 victorii în 5 meciuri.

Ambianța va fi asigurată doar de fanii gazdelor, galeriile din Marsilia neavând acceptul de a se deplasa la meci.

 

Total goluri, peste 2,5, cota 2.10 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 ron.

Victorie Marseille, cota 2.35 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Florian Thauvin marcator, cota 4.50 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont...

 

 

Leave a Reply