Avancronici și analize fotbal: Ligue 1 – Montpellier HSC vs Toulouse FC

Este un meci extrem de interesant cu implicații clare în lupta pentru evitrea retrogradării.

Montpellier a câștigat detașat în Corsica cu GFCO Ajaccio, 4 la 0, dar a cedat pe teren propriu cu Marseille, 0 la 1. A urmat însă un nou meci bun în deplasarea de la Lorient cu o remiză care le permite să spere în continuare la o clasare mai bună decât poziția a 18-a.

Toulouse se află pe locul 19 și își joacă ultimele cărți în incercarea de a scapa de Ligue 2. Diferenta este de 5 puncte față de adversarul de azi și 6 față de primul loc neretrogradabil. După o serie neagră cu 6 înfrângeri, TFC a “reușit” un 0 la 0 cu Nantes în ultima etapă.

Pariază în siguranță aici – ai bonus la deschiderea de pana al 150 RON, live-video pentru Ligue 1, platforma de mobil și cote excelente la pariuri live!

montp 3Gazdele de azi vorbesc deja despre efectul Hantz, cu referire la noul antrenor. Frédéric Hantz a vut parte de un debut spectaculos, cu o victorie, niciun antrenor nereușind din 1998 încoace să ia startul astfel. 4 la 0 în deplasare cu Gazelec, a fost un success remarcabil. Les Pailladins au plecat cu un punct de la Lorient grație atacantului Kevin Bérigaud excelent susținut de către Ryad Boudebouz și Jonas Martin.

Este dovada că noul antrenor se implică și face schimbări. Oamenii din ofensivă, Mustapha Yatabaré și Bérigaud au fost reactivați, iar Bensebaini, Deplagne, Bakar și Skhiri au fost “puși la colț” și trebuie să demonstreze că își merită locul în lot. Inainte de meciul de la Lorient a existat și o altercație între Bryan Dabo și Boudebouz, care demonstrează că vestairul este în plină schimbare. A revenit și Joris Marveaux, iar atacul este în acest moment ofertant cu variantele Casimir Ninga și Camara alături de Berigaud, Yatabaré și Bakar.


Fred Hantz i-a menajat la antreanamente pe căpitanul Vitorino Hilton – accidentat de către Thauvin și pe Ryad Boudebouz, faultat grosolan la Lorient. Deplagne, Ramy Bensebaini și Ellyes Skhiri au primit o șansă pentru emciul deazi și sunt incluși în lot. Lipsesc în continuare portarul Geoffrey Jourdren și mijlocașii Paul Lasne și Morgan Sanson. montp 1Să notăm și un nume nou, Amine Karraoui, un atacant de doar 16 ani format la club și care se face remarcat la naționala Franței U17 cu trei goluri inscrise în victoria 3 la 1 cu Danemarca.

Lotul comunicat pentru meciul de azi este următorul : Pionnier, Ligali – Deplagne, Hilton, Congré, Bensebaini, Roussillon, Rémy, Saihi, Marveaux, Martin, Dabo, Skhiri, Boudebouz, Ningă, Bérigaud, Yatabaré, Camara.

Mizeaza acum pe favoritii tai in Ligue 1, ai bonus pana la 200 RON, partida la live-video, cote excelente!

Toulouse are o serie de probleme peste cele provocate de poziția din clasament. Portarul lafont este inclus în lot, dar are probleme medicale. Martin Braithwaite se află într-o situație similară cu dureri serioase la piciorul drept. Dominique Arribagé încearcă să își contureze o formulă de echipa și pentru meciul din etapă viitoare contra lui Gazélec Ajaccio. Fanii îi cer demisia antrenorului – „Arribagé, le Tef’ și tu l’aimes tu le quittes”, iar acesta își găsește scuze inclusiv în faptul că nu s-au făcut achiziții în periaoda de mercato de iarnă.

Matheus, Kana-Biyik, Doumbia și Mihai Roman sunt în continuare accidentați, iar Ninkov sau Vidal au fost lăsați în afară lotului. François Moubandje strică în continuare atmosfera la echipa și se plânge în presă și pe rețelele de socializare că nu este titular. Elvețianul cu origini cameruneze vrea să prindă lotul pentru EURO 2016, dar șansele sale scad constant.

Lotul comunicat este următorul : Goicoechea, Lafont – Moubandje, Somalia, Spajic, Tisserand, Yago, Diop – Akpa Akpro, Blin, Bodiger, Machach, Regattin, Trejo, Didot, Sirieix – Ben Yedder, Pesic, Braithwaite.
Victorie Montpellier, cota 2.05  la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Total goluri Montpellier peste 1,5, cota  2.33 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 ron.

Ryad Boudebouz marcator, cota 4.55 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON pentru membrii Superpont.

Ambele marchează, cota 1.95 la Fortuna unde aveti bonus 150 RON, bonus de fidelitate, turbo cashout, pariu acumulator si cote excelente la live.

Leave a Reply