Avancronici și analize fotbal: Cupa Franței – US Sarre-Union vs FC Lorient

Optimile Cupei Franței ne duc și azi pe terenul unei echipe “mici” de nivel CFA – Championnat de France Amateur de football. Este o ocazie – pe care vă sfătuiesc să nu o ratați, de a vedea la ce nivel sunt condițiile de pregătire în liga a 4-a franceză. Consiliile Locale sunt preocupate realmente de sport, de crearea unor condiții deosebite și acest lucru trebuie să fie un exemplu și pentru România.

sarre buc califCalificată în optimile cupei, cu Niort ca victimă în turul precedent, Sarre-Union este pe ultimul loc în grupa sa din CFA. Alsacienii sunt în plină luptă pentru a scăpa de retrogradare, dar nu neglijează partida de cupă. În ultima etapă de campionat aș spune că s-au gândit mai mult la meciul cu Lorient. Sarre Union a pierdut, 0 la 1, cu echipa secundă a celor de la Auxerre deși au evoluat cu om în plus timp de 30 de minute. 7 etape fără victorie este un bilanț greu când vrei să eviți CFA 2…

Lorient se luptă și ea pentru a rămâne în Ligue 1. Pentru moment gândurile se pot îndrepta și spre meciul de cupă pentru că bretonii se află pe locul 12 în clasament. Ultimele două partide nu au fost prea reușite. Lorient a inregistrat o înfrângere, cu gol marcat, cu PSG și o remiză, 1 la 1 cu Montpellier.

Pariază în siguranță aici – ai bonus la deschiderea de cont PARIU FARA RISC PANA LA 150 RON, live-video și cote excelente la pariuri live!

Conducerea și fotbaliștii de la Sarre-Union au fost puțin dezamăgiți la tragerea la sorți a optimilor. Au sperat într-un meci cu Paris Saint-Germain, dar se mulțumesc cu Lorient. Calificarea în optimile cupei este o realizare remarcabilă pentru un club dintr-o localitate cu 3.000 de locuitori. În Franța sunt peste 7.200 de cluburi de fotbal. Stade Omnisports va fi desigur plin, iar conducerea clubului și consiliul local au făcut eforturi pentru a putea juca meciul pe teren propriu.

Antrenorul Éric Becker dispune de un efectiv din care se remarcă fundașul central Yann Schneider, fundașul dreapta Fabien Lippmann, format la Nancy, tânărul Clément Durieu, adus de la Saint-Étienne, capabil să joace oriunde în defensivă, mijlocașul central Lahcen Mounass, mijlocașul ofensiv Thomas Zerbini precum și atacanții Yann Benedick, Schermann și Jean-Philippe Dje. Vianney Schermann este un jucător foarte iubit la Sarre-Union și evoluează pentru club din 2007. El a marcat golul victoriei în partida cu Niort. De remracat este și mijlocașul Adel Bencheane. Algerianul are 10 pase de gol în actualul sezon.

Plaseaza-ti aici pariul tau si scapi de emotii cu cea mai buna optiune cashout de pe piata, ai optiunea de inchidere pariu indiferent daca biletul tau merge spre castig sau spre pierdere!

Lorient are ceva probleme de efectiv pentru acest meci. Căpitanul Yann Jouffre este indisponibil ca urmare a unei lovituri primite la Montpellier. Meciul respectiv a fost unul destul de dur, iar fundașul central François Bellugou a fost eliminat după ce i-a administart o lovitură sănătoasă decarului advers, Boudebouz. Bellugou va lipsi astfel la meciul de cupă. Atacantul ghanez Majeed Waris nu este nici el inclus în lot, asta din cauza comportamentului său.

Antrenorul Sylvain Ripoll a comunicat următorul lot : Lecomte, Chaigneau – Gassama, Paye, Rose, Touré, Musavu-King, Guerreiro, Le Goff – Barthelmé, Cabot, Fofana, Philippoteaux, Mesloub, Ndong, Mulumba, Abdullah – Jeannot, Moukandjo.  Atacantul Benjamin Jeannot va fi titular în sistemul 4-4-2 folosit de Ripoll. El se va reîntâlni cu doi colegi din centrul de formare de la Nancy, fundașii Amara Keita și Fabien Lippmann.
Victorie Lorient, cota 1.32 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 ron.

Ambele marchează, cota

Scor corect, 0-1, cota 7.50 la casa de pariuri online Fortuna unde depunerea minima este de 25 RON.

Scor corect, 1-2, cota 8.00 la Fortuna unde ai site adaptat dispozitivelor mobile.

Leave a Reply