Avancronici și analize fotbal: Cupa Franței – ESTAC Troyes vs AS Saint-Étienne

Este un meci important mai ales pentru oaspeți, o echipă cu șase trofee în palmares în Cupa Franței. O nouă finală este însă așteptată de 34 de ani…

În drumul spre Ligue 2, Troyes are un meci mai mult decât important în Cupa Franței. Aflați pe ultimul loc în Ligue 1, Benjamin Nivet și colegii săi au mai strâns 3 înfrângeri, 0 la 1 cu Nantes, 0 la 4 cu Guingamp și 0 la 2 cu Bastia.

Saint-Étienne ne oferă un joc bun în ultima perioadă și dupa înfrângerea nemeritată cu PSG a obținut două victorii spectaculoase. Les Verts au câștigat de două ori în deplasare 1 la 0 cu Rennes și 4 la 1 cu Bordeaux.

Intra in cursa pentru fondul de premiere de 200.000 ron si profita de livet-tv pentru Cupa Frantei, bonus 200 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

ESTAC abordează partida cu un moral la cote scăzute, dar se poate ridica pe criteriul că privesc deja meciul ca o echipă din eșalonul secund. Este practic șansa de a face un meci mare. Situația la echipă s-a complicat enorm mai ales după plecările lui Jimmy Cabot și Paul Bernardoni, la Lorient respectiv Bordeaux. Claude Robin a fost demis, iar președintele Daniel Masoni caută un nou antrenor.


Eliminați în meciul cu Bastia, Fabien Camus și Bryan Perea sunt suspendați pentru partida de azi. Lipsesc și fundașii Mahamadou N’Diaye și Mory Koné. Se anunță revenirea brazilianul Rincon, dar valoarea acestuia nu este una deosebită. Jocul va sta din nou pe umerii câtorva fotbalisti precum Guillaume Lacour, Johan Martial, Alois Confais, Jessy Pi sau Corentin Jean. În atac se va miza pe Chaouki Ben Saada și pe senegalezul Babacar Gueye

tannaneAS Saint-Etienne a fost extrem de activă în această perioada pe piața transferurilor, iar acest lucru le prinde bine. Au fost aduși Alexander Soderlund, Oussama Tannane, Ole Selnaes și Franck Tabanou, o revenire pentru el printre les verts. Christophe Galtier a explicat acest lucru prin faptul că echipa joacă în cupele europene an de an, lucru care, desigur, obligă.

Pe 18 și 25 februarie urmează meciurile cu FC Basel în Europa League, iar în campionat lupta este destul de strânsă. Este clar că meciurile din faza grupelor din Liga Europa le-au oferit francezilor și ocazia să vadă o serie de jucători pe care i-au considerat utili. Soderlund și Selnaes le-au fost adversari direcți în partidele jucate cu Rosenborg, Soderlund înscriind chiar împotriva lui Saint-Etienne.


Pentru meciul de azi, ASSE are mari probleme de efectiv. Au fost anunțați ca indisponibili Franck Tabanou, Kevin Théophile Catherine, Jean Christophe Bahebeck, Kevin Monnet-Paquet și Benjamin Corgnet. Lista nu se oprește însă aici, cei de mai sus fiind doar noutățile. Romain Hamouma, Loïc Perrin, Robert Beric sunt și ei accidentați.

Mizeaza acum pe favoritii tai in Cupa Frantei, ai bonus pana la 200 ron, partida la live-video, cote excelente!

Ole-Kristian Selnaes, rezervă la meciurile cu Rennes și Bordeaux își va face debutul ca titular. Iata lotul comunicat : Ruffier, Moulin – Pogba, Brison, Malcuit, Bayal Sall, Pierre-Gabriel, Dekoke – Pajot, Cohade, Clément, Eysseric, Selnaes, Lemoine – Tannane, Roux, Maupay, Soderlund.

Cele două echipe s-au întâlnit până acum de 41 de ori. Troyes are 8 victorii, 10 partide s-au încheiat la egalitate, iar ASSE s-a impus de 23 de ori, 9 victorii find obținute chiar pe Stade de L’Aube, „gazda” partidei de azi.

Victorie Saint-Etienne, 2 solist, cota 2.00 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont

Total goluri Saint-Etienne, peste 1,5, cota 2.15 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Oussama Tannane marcator, cota 4.20 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 ron.

Leave a Reply