Avancronici fotbal : Serie A – Hellas Verona vs Inter Milano

Avem un meci care trebuie să se desfășoare cu un scenariu clar : Inter vine să ia cele trei puncte și nu acceptă altă varianta.
Trebuie să salutăm, mai mult sau mai puțin ironic, prima victorie din acest sezon pentru Verona. Tifosi de pe Marcantonio-Bentegodi au putut afla cum este când echipa ta ia trei puncte.

del neriVictima a fost nefericita Atalanta, care oricum venea dupa o serie lungă fără victorii. Eroul veronezilor a fost Pazzini care a reușit golul victoriei în minutul 83. Pentru Gialloblu se poate vorbi acum de o serie pozitivă cu o victorie și 3 remize cu Roma, Torino și Genoa.

Pariază în siguranță aici – ai bonus la deschiderea de cont PARIU FARA RISC PANA LA 150 RON-POTI CASTIGA 271 RON MIZAND 150 RON PE AMBELE MARCHEAZA, live-video și cote excelente la pariuri live!

Inter vine și ea după o victorie destul de greu obținută impotriva celuilalt club din Verona, Chievo. Este de remarcat și revenirea interistilor după două înfrângeri dure, cu Juventus și Milan, ambele cu 0 la 3 și un mizerabil 1 la 1 în compania lui Carpi.

Hellas are cei mai valoroși jucători indisponibili. Samuel Souprayen, Federico Viviani, Luca Siligardi și Ante Rebic sunt accidentați și apar astfel goluri majore în toate compartimentele. Să adăugăm aici și plecările lui Halfredsson la Udinese, Jacopo Sala la Sampdoria și Rafael la Cagliari, în Serie B.
Inter are doi absenți pentru meciul de la Verona. Fundașul Miranda, suspendat va fi înlocuit de Juan Jesus, iar ofensiva se va descurcă fără Stevan Jovetic, accidentat.

Mizati aici pe partidele favorite si aveti bonus de fidelitate, turbo cashout, pariu acumulator si cote excelente la live!

Partida ne rezervă un duel interesant între oamenii cu rol decisiv în atacul celor două echipe, Mauro Icardi și Giampaolo Pazzini. Atacantul lui Inter are 9 goluri în serie A din care trei au fost decisive. Singurele victorii obținute în 2016 de echipa lui Mancini sunt marca Maurito. Pazzini este în formă de la începutul anului și în ultimele 4 meciuri a reușit 3 goluri, toate însemnând puncte pentru Verona. El este un avantaj în meciul de azi și cu siguranat că nu se va lasă impresionat de Inter chiar pe Marcantonio-Bentegodi.


Primul 11 ar putea fi următorul:
Verona : Gollini; Gilberto, Moras, Helander, Pisano; Wszolek, Ioniță, Marrone, Emanuelson; Toni, Pazzini.
Pe banca: Coppola, Marcone, Albertazzi, Bianchetti, Romulo, Samir, Greco, Checchin, Jankovic, J. Gomez.

Inter : Handanovic; Nagatomo, Murillo, Juan Jesus, Telles; Brozovic, Medel, Kondogbia; Perisic, Icardi, Eder.
Pe banca: Carrizo, D’Ambrosio, Santon, Correia, Felipe Melo, Gnoukouri, Biabiany, Jovetic, Palacio, Manaj, Ljajic.

Ambele marchează, cota 1.85 la casa de pariuri online Sportingbet.

Total goluri Verona, peste 0,5, cota 1.51 la NetBet.

Mauro Icardi marcator, cota 2.60 la casa de pariuri online Unibet.

Leave a Reply