Avancronici fotbal: Serie A – Fiorentina AC vs Torino FC

Este un meci important pentru două echipe cu ambiții de cupe europene. Fiorentina, lider la un moment dat în Serie A, a ajuns pe locul 4, dar are 12 puncte avans față de Torino, aflata pe locul 11.
Două înfrângeri la rând au înregistrat băieții lui Paulo Sousa. La Viola a început anul cu un 3 la 1 contra lui Palermo, dar au urmat două eșecuri cu Lazio, 1 la 3 chiar la Florența și cu Milan, 2 la 0, pe San Siro. Torino pare își revină, după o serie neagră cu 4 înfrângeri la rând. Cu Immobile revenit și cu poftă de joc, il Toro, a câștigat 4 la 2 cu Frosinone și a luat un punct, 1 la 1, la Sassuolo.

Este un meci bun, nu ezitati sa mizati pe cote excelente, inclusiv la live!

Paulo Sousa a venit cu idei bune, un sistem și un stil de joc care a dat rezultate, echipa preferând joace, țină balonul și își păstreze formula cu 3 fundași și 2 oameni de bandă care urcă în ofensivă. Imposibil de adaptat acest stil în fața lui Lazio, meci în care Blaszczykowski și Marcos Alonso au lăsat spații pentru Candreva sau Keita. A urmat un 4-3-3 în fața Milanului și Bacca, Bonaventura sau Niang s-au simțit în largul lor.  Cifrele arată un joc obișnuit pentru Fiorentina cu posesie, șuturi, lovituri de colț, dar dominația sterila nu este suficientă în Serie A, iar pentru Sousa primul semnal de alarmă a fost meciul de cupa cu Carpi …  În ultimele 6 meciuri, la Viola a încasat 10 goluri, iar Ciprian Tătărușanu si defensiva din fața par dezorientați. Sousa încă nu este decis la câți oameni apeleze pentru a-l proteja pe român între buturi. Roncaglia, Astori sau Rodriguez sunt totuși jucători cu experiență, la fel și internaționalul român, iar următoarele meciuri cu Torino, Bologna, Genoa sau Carpi ar trebui ne arate o echipă în stilul primelor 14 etape.


Torino a făcut cea mai bună afacere în această perioadă. Fanii i-au văzut pe Maxi Lopez și Amauri revenind din vacanță cu 5-6 kilograme în plus și nu în bagaje, dar au avut plăcuta surpriză de a-l revedea pe Ciro Immobile. Atacantul, fără șanse de a juca la Dortmund și Sevilla a renunțat la o parte din salariu și a revenit joace cu gândul desigur și la lotul pentru EURO. Quagliarella rămâne probabil pe bancă de acum, Belotti și Ciro părând se înțeleagă perfect. Pulici & Graziani, Walter Casagrande& Carlos Aguilera, Silenzi, Cerci&Immobile, sunt toți parte din povestea unui club în care “Gemelli del Gol” este marca înregistrată


Va mărturisesc deja îmi este greu dau un pronostic la acest meci … Ca mai îmi risipesc emoțiile reamintesc echipa SUPERPONT susține  zilnic cu analize, ponturi, pronosticuri și va oferim și biletul zilei.

Gata, trecem la indisponibilii de azi. Fiorentina evoluează făra doi oameni importanți la mijloc, uruguayanul Vecino și croatul Badelj. Giuseppe Rossi a părăsit clubul, revenind în Spania, dar a fost adus Mauro Zarate de la West Ham. Tino Costa – ex Genoa, Montpellier, a semnat și el cu Fiorentina, dar nu joacă azi. Un lucru bun față de meciul cu Milan este revenirea lui Gonzalo Rodriguez în defensivă.

Este o partida importantă pentru Ciprian Tătărușanu care trebuie țină cont de faptul fazele fixe sunt bine speculate de jucătorii de la Torino – și mai este și polonezul Glik… Echipa granata are doi indisponibili, ambii în linia mediană, Bruno Peres și Joel Obi.

Un prim 11 ar putea fi următorul:
FIORENTINA (3-4-2-1): Tătărușanu; Roncaglia, G. Rodriguez, Astori; Bernardeschi, Borja Valero, Blaszczykowski, Pasqual; Ilicic, Mați Fernandez; Kalinic.
Pe bancă: Sepe, Lezzerini, Baez, Gilberto, Tomovic, Marcos Alonso, Verdù, Babacar, Zarate.
TORINO (3-5-2): Ichazo; Maksimovic, Glik, Moretti; Zappacosta, Benassi, Gazzi, Baselli, Molinaro; Belotti, Immobile.
Pe bancă: Castellazzi, Padelli, Bovo, Gaston Silva, Avelar, Jansson, Vives, Acquah, Quagliarella, Martinez.

Meci nul, X solist, cota 3.50 la Sportingbet.

Șansă dublă, X sau 2, cota 2.00 la Fortuna.

Ambele marchează, cota 1.90 la Unibet.

Kamil Glik marcator, cota 17.00 la NetBet.

One Response

Leave a Reply