Avancronici fotbal : Serie A – Bologna FC vs ACF Fiorentina

Se anunță un meci de calitate cu două echipe care ne-au oferit partide frumoase în acest sezon.
Bologna se află pe poziția a 10-a în acest moment, dar vine după un eșec cu Frosinone, 0 la 1, care a oprit seria bună de meciuri fără înfrângere. Înainte de partida miercuri echipa rossoblu a arătat o formă deosebită și după un egal, 2 la 2 cu Lazio a obținut două victorii spectaculoase, 2 la 0 cu Sassuolo și 3 la 2 cu Sampdoria.
Fiorentina a dat uitării partida modestă făcută cu Milan și a strâns două victorii pe teren propriu, 2 la 0 cu Torino și 2 la 1 cu Carpi plus un meci nul pe terenul lui Genoa.

Mizati aici pe partidele favorite si aveti bonus de fidelitate, turbo cashout, pariu acumulator si cote excelente la live!

Bologna poate deveni un Manchester City al Italiei”. Acestea sunt cuvintele și practic planurile italo-canadianului Joey Saputo, acționar majoritar la Bologna Football Club 1909 S.p.A. . Proprietar al Montreal Impact, Saputo a investit deja sume serioase la clubul italian și a alocat peste 30 de milioane de euro pentru modernizarea stadionului. Situația nu este una roz în acest sezon, dar faptul că se mizează pe tineri precum Diawara, Pulgar, Ferrari, Masina, Donsah sau Crisetig arată că vorbim despre un proiect pe termen lung. Cele 80 de milioane de euro promise pentru trei ani și aducerea unor jucători că Mattia Destro, Giaccherini, Gastaldello sau Anthony Mounier sunt dovadă că proiectul poate funcționa.

DonandoniObiectivul pe termen lung este titlul în Italia, dar pentru moment conducerea formată din cunoscutul Pantaleo Corvino și fostul atacant Marco Di Vaio are mari bătăi de cap cu evitarea retrogradării. Aducerra lui Roberto Donadoni pe banca a însemnat și revenirea echipei la un nivel cel puțin acceptabil și cu șanse de a termină campionatul pe loc neretrogradabil sau de baraj.
Pentru partida de azi, Donadoni are destul de multe probleme, mai ales în defensivă. Marios Oikonomou, eliminat în partida cu Frosinone și Alex Ferrari sunt suspendați. Portarul Mirante și Luca Rossettini sunt accidentați și vor lipsi între două și trei săptămâni. Cei trei fundași enumerati mai sus pot juca atat în zona centrală cât și în bandă, iar absența lor este greu de acoperit. Este totuși apt Daniele Gastaldello, nominalizat în echipa Serie A pe luna ianuarie. Fundașul central de 32 de ani a avut o luna excelenta,ca și echipa sa, fiind de trei ori ales omul meciului, oferind chiar și două pase decisive în victoriile cu Lazio și Sampdoria. Morleo, Domenico Maietta, excelentul Adam Masina sau noua achiziție, Zuniga sunt variantele cu care va lucra Donadoni pentru defensivă.

Plaseaza-ti pariul aici si ai pariu fara risc 100%, optiunea live si aplicatie pentru iphone!

Angelo da Costa îi va lua locul în poartă lui Mirante. DestroLinia de mijloc și ofensiva vor arăta însă destul de bine pentru echipa “rossoblu”. Ii vom vedea pe Destro, Giaccherini și Mounier susținuți de Luca Rizzo – mie îmi place jocul acestui mijlocaș central, Donsah, Taider sau Amadou Diawara, tânărul mijlocaș din Guineea, născut în 1997, având deja 1.650 de minute jucate în Serie A.

Lotul anunțat este format din : Da Costa, Sarr, Stojanovic – portari, Constant, Gastaldello, Maietta, Mașină, Mbaye, Morleo, Zuniga – fundași, Brighi, Crisetig, Diawara, Donsah, Pulgar, Rizzo, Taider, Zuculini – mijlocași, Brienza, Destro, Floccari, Giaccherini, Mounier – atacanți.


Fiorentina are și ea probleme de efectiv. Mijlocașii Marcos Alonso, Milan Badelj și Tino Costa sunt accidentați, la fel că și fundașul franco-tunisian Yohan Benalouane. Revine Roncaglia, dar eu nu văd în asta un motiv de bucurie, argentinainul fiind un jucător extrem de dur și care provoacă multe probleme. Lotul comunicat este format din Astori, Babacar, Bernardeschi, Blaszczykowski, Borja Valero, Mati Fernandez, Kone, Ilicic, Kalinic, Lezzerini, Pasqual, Rodriguez, Roncaglia, Sepe, Tătărușanu, Tello, Tomovic, Vecino și Zarate.

Meci nul, X solist, cota 3.25 la Sportingbet.

Ambele marchează, cota 1.95 la casa de pariuri online Fortuna.

Șansă dublă, 1 sau X, cota 1.81 la Unibet.

Mattia Destro marcator, cota 3.35 la casa de pariuri online NetBet.

Cartonaș rosu acordat, DA, cota 3.20 la Unibet.

Leave a Reply