Avancronici fotbal : Serie A – Atalanta vs Sassuolo

Este un meci foarte interesant cu ambele echipe în cautarea unei noi victorii în Serie A. Teoretic am fi avut un duel între Atalanta celor “doi pitici”, “Papu” Gomez și Moralez și Sassuolo cu Domenico Berardi în rolul principal. După cum veți citi mai jos, s-au schimbat multe la ambele formații.
Atalanta se află pe poziția a 13-a la numai 6 puncte de Sassuolo, locul 7. Pentru gazde este însă aproape și zona retrogradării cu o diferență de numai 8 puncte. Clubul din Bergamo a luat doar 2 puncte în ultimele 6 etape, dar după 4 înfrângeri la rând – cu Chievo, Napoli, Udinese și Genoa, au urmat doau remize cu Inter, 1 la 1 și cu Frosinone,, tot 1 la 1. Sassuolo are un singur punct în 3 partide cu o remiză în față celor de la Torino și două eșecuri – 1 la 3 cu Napoli și 0 la 2 cu Bologna. Înainte de această perioada mai slabă, emilienii au câștigat cu Inter, 1 la 0.
În septembrie cele două echipe au încheiat la egalitate meciul direct, scor 2 la 2, cu Magnanelli și Floro Flores marcatori pentru Sassuolo și Mauriciio Pinilla, o dublă, pentru Atalanta. A fost un meci cu doua cartonașe roșii, încasate de Vrsaljko, respectiv Pinilla.

Nu ezita sa mizezi pe meciurile din Serie A – ai 100% pariu fara risc si aplicatie pentru iphone!

La Dea” are un sezon rezonabil până acum și se bazează pe evoluții bune pe teren propriu . Doi jucători se remarcă din lotul Atalantei . Alejandro Gomez este “răspunzător” pentru lucrurile frumoase oferite de echipă, decarul argentinian arătând de ce era numit “Perla del’Arsenal de Sarandi”. Ajuns la Catania în 2010, Papu Gomez a avut o periaoda excelentă cu Diego Simeone ca antrenor, dar a ales ulterior plece la Metalist Harkov. Doar un an a rezistat argentinianul în Ucraina și în sezonul trecut a revenit în Italia. Accidentările nu i-au ofeit un 2013-2014 bun, dar în acest sezon lucrurile s-au schimbat, iar Gomez a revenit în forță, cu șanse de a fi cumpărat de Milan și chiar prindă națională Italiei, grație faptului are dublă cetățenie . Spuneam sunt doi jucători remarcabili, al doilea fiind olandezul Marten De Roon, mijlocaș căutat și el de AC Milan . Format ca fundaș central la Feyenoord, repoziționat la mijloc la Heerenveen, De Roon a devenit acum un jucător box to box de mare calitate. Cei doi sunt apți pentru meciul cu Sassuolo, dar vor lipsi Carlos Carmona, golgeterul Pinilla și Gabriel Paletta – pierdere importantă, fostul fundaș de la Boca, Parma sau Milan fiind omul de bază al defensivei.

Atalanta a suferit și suferă enorm în absența lui Pinilla, cu un Gaetano Monacchelo neagreat de Reja. Plecarea lui Maxi Moralez, transferat în Mexic la Club Leon este acoperită printr-un transfer de marcă, Alessandro Diamanti. Chiar dacă are deja 32 de ani, Diamanti poate face un retur excelent la Bergamo, cu posibilitatea de a juca destul de liber, De Roon fiind capabil îl “acopere”. Directorul sportiv nerazzurro, Giovanni Sartori vine cu un “scusate il ritardo” și după poveștile despre Idrissa Sylla și Sam Larsson, s-a mobilizat și i-a adus și pe Marco Borriello și Serge Gakpe – ex Nantes, Genoa. De notat sunt și evoluțiile tot mai bune ale șeptarului Marco D’Alessandro.


Sassuolo este nevoită joace azi fără câțiva oameni importanți. Missiroli, Terranova și Floro Flores sunt accidentați și cred echipa va avea ceva probleme în linia mediană. Dacă toată lumea admira linia ofensivă a echipei neroverdi, mai interesantă este evoluția duetului Magnanelli – Missirolli, care face legătura între linii și care azi va funcționa în varianta cu Lorenzo Pellegrini. Nu lipsește fundașul Acerbi care a devenit un om de bază și în ochii selecționerului Italiei. În față se va afla Domenico Berardi, care nu reușește un sezon bun – va fi susținut de Falcinelli și Sansone, cu așteptări mai mari de la Defrel și Duncan.

Meci nul, X solist, cota 3.10 la Sportingbet.

Ambele marchează, cota 1.41 la Unibet.

Șansă dublă, 1 sau X, cota 2.00 la NetBet.

Karim Laribi marcator, cota 7.00 la casa de pariuri online NetBet.

Total goluri Atalanta, peste 1,5, cota 2.55 la Fortuna.

 

Leave a Reply