Avancronici fotbal : Ligue 2 – Paris FC vs Clermont Foot

Etapa a 24-a din Ligue 2 se deschide la Paris cu un duel foarte interesant. Gazdele speră să obțină o victorie care să fie un start în cursa pentru salvarea de la retrogradare. Clermont se află în continuare lângă podium, la 2 puncte de Metz, ocupanta locului 3.

Pentru Paris FC anul 2016 a început la fel cum s-a terminat 2015. Jocul echipei este modest, iar rezultatele sunt slabe. După două înfrângeri cu Tours, 1 la 3 și cu Le Havre 1 la 2, parizienii au devenit lanterna roșie și au păstrat ultimul loc cu mare grijă. Un 0 la 0 pe Stade Charléty cu Sochaux, colegă de suferință, a fost urmat de un eșec la limita 0 la 1 cu Brest. Fără victorie în campionat din noiembrie 2015, echipa din capitală ocupă locul 20 în clasament, ultimul și are 5 puncte în urma locului 17 ocupat de Nîmes.

Meciul este live aici – aveti cele mai bune cote pentru campionatul Frantei si pariu fara risc pana la 150 ron!

Angrenată în lupta pentru promovare, Clermont a pierdut teren în ultimele etape cu 2 înfrângeri în 3 meciuri. Învingători cu Le Havre, 2-1, după un eșec spectaculos, 2 la 6 la Nîmes, jucători pregătiți de Corinne Diacre au pierdut din nou , la Nancy, scor 1 la 3. Meciul de la Paris vine extrem de repede, dar este vorba de o partidă televizată, pe Eurosport, iar onoarea de a fi la televizor se plătește…


Paris FC a făcut eforturi în această perioadă pentru a-și completa lotul. Tunisianul Bilel Moshni – ex Angers, Glasgow Rangers și Jonathan Bamba – ex Saint-Etienne au venit să intaresca defensiva și linia de mijloc. Mijlocasul Ismaël Keita este o altă achiziție de marcă, făcută tot pe filiera Angers. Internaționalul din Mali are experiență atât în Ligue 2 cât și în prima divizie din Franța. Sectorul ofensiv a fost întărit cu exprerimentatul Baky Koné, 34 de ani, fost jucător la Nice, Lorient sau Marseille precum și cu tinerii Roli Pereira de Sa, 19 ani, adus de la PSG și Cheick Fantamady Diarra, 23 de ani, venit de la Auxerre. Diarra nu poate încă evolua pentru parizieni din cauza suspendării de 4 meciuri primită pentru cartonașul roșu încasat în meciul dintre Auxerre si Le Havre. Mijlocașul Tiécoro Keita, portarul Alexis Thébaux, atacanții Richard Socrier și Khaled Ayari, fundașii Jean-Jacques Pierre și Sebastien Cantini sunt și ei jucători de valoare și pot încerca alături de noile achiziții să schimbe fața echipei.

Nu ezitati sa mizati pe acest meci – aveti aici bonus la deschiderea de cont, pariu fara risc 100% si aplicatie pentru iphone!

Oaspeții se pot baza și la Paris pe ofensiva formată din Famara Diedhiou, Adrien Hunou sau Gaëtan Laborde, dar au în continuare probleme în apărare. Poziția a 5-a ocupată în clasamentul din Ligue 2 este umbrită de o clasare pe locul 18 din punct de vedere al defensivei. De notat și faptul că și în clasamentul meciurilor jucate în deplasare CF 63 nu se află decât pe poziția a 15-a. Corinne Diacre nu îi are la dispoziție pe Cedric Goncalves și Brandon Agounon, dar revine camerunezul Ekobo în centrul liniei mediane.

Meci nul, X solist, cota 3.00 la casa de pariuri online Fortuna.

Ambele marchează, cota 2.20 la Unibet.

Șansă dublă, 1 sau X, cota 1.62 la casa de pariuri online NetBet.

Total goluri Paris FC, peste 0,5, cota 1.50 la Sportingbet.

Să înscrie în a doua repriză , Paris FC, Da, cota 2.10 la NetBet.

Leave a Reply