Avancronici fotbal : Ligue 2 – Clermont Foot vs AJ Auxerre

Este un duel pentru un loc pe podiumul din Ligue 2. Ambele echipe sunt însă într-o perioada în care alunecă spre mijlocul clasamentului.

Angrenată în lupta pentru promovare, Clermont a pierdut teren în ultimele etape cu 2 înfrângeri în 4 meciuri. Învingători cu Le Havre, 2-1, asta după un eșec spectaculos, 2 la 6 la Nîmes,  jucători pregătiți de Corinne Diacre au pierdut din nou , la Nancy, scor 1 la 3 și au remizat la Paris, cu ultima clasată scor 0 la 0.

Mizati aici pe partidele favorite si aveti bonus de fidelitate, turbo cashout, pariu acumulator si cote excelente la live!

Mă opresc puțin asupra partidei cu Paris FC. Antrenorul celor de la Clermont, Corinne Diacre, a “beneficiat” de un tratament special din partea omologului de pe banca gazdelor, Jean-Louis Vasseur. Acesta a fost extrem de activ pe toată durata partidei, iar la final și-a vărsat nervii asupra doamnei Diacre. Totul a venit ca urmare a unui clinic verbal cu un membru al echipei tehnice din Clermont. Bărbat serios,  Vasseur și-a îndreptat “atacul” asupra doamnei prezentă ca antrenor pe banca adversarilor. Nemulțumit doar cu injuriile, Vasseur s-a deplasat chiar spre Corinne Diacre, fiind calmat cu greu de către cei prezenți. Camerele Eurosport au surprins întreagă scenă, inclusiv insultele adresate. Corinne Diacre îl întreba, uimită pe arbitrul de rezervă de ce nu ia atitudine … Misoginism mizerabil, este tot ce pot spune…


Meciul de azi este important pentru că poate însemna un mare plus pentru Clermont in următoarele etape. Corinne Diacre & Co au un program accesibil cu Ajaccio, Bourg sau Niorț, iar victoriile se pot lega extrem de spectaculos. Gazdele se pot baza și azi pe ofensiva formată din Famara Diedhiou, Adrien Hunou sau Gaëtan Laborde, dar au în continuare probleme în apărare. grup clermont

Poziția a 6-a ocupată în clasamentul Ligue 2 este umbrită de o clasare pe locul 18 din punct de vedere al defensivei. Cele 6 goluri încasate la Nîmes au dus la schimbarea portarului titular, Marc-Aurèle Caillard luându-i locul lui Medhi Jeannin. De notat și faptul că în clasamentul meciurilor jucate pe teren propriu CF 63 se află pe poziția a 2-a. Practic nicăieri nu e mai bine ca acasă pentru Diedhiou & Co. Corinne Diacre nu îi are la dispoziție pe Cedric Goncalves și Brandon Agounon.

Iată lotul comunicat : Jeannin, Caillard – portari ; Avinel, Bockhorni, Djellabi, Laporte, Rivieyran, Salze – fundași ; Boulaya, Ekobo, Espinosa, Hunou, Jobello, Laborde – mijlcoasi ; Diedhiou, Dugimont – atacanți .

AJ Auxerre a realizat un sezon “calm” și se află la 7 puncte de podium. În 12 partide jucate în deplasare les Bourguignons au doar 3 victorii, lucru care explică situația din clasament. Un eșec la le Havre, un meci egal cu Valenciennes , o victorie cu Tours, un nou eșec clar, cu 1 la 4 la Laval și o o înfrângere la Nîmes au fost debutul slab de 2016. În etapa trecută echipa și-a revenit oarecum reușind o victorie cu 3 la 1 pe teren propriu în meciul cu Evian.

Campionatul Frantei are aici cele mai bune cote, partidele transmise in direct si pariu fara risc pana la 150 ron!

Auxerre se deplasează la Clermont cu gândul la ofensiva teribilă a gzdelor și la bilanțul excelent al acestora pe teren propriu. La AJA revin jucători importanți precum Brahima Konaté , Samed Kilic și Vincent Gragnic . Gragnic este un jucător experimentat cu peste 200 de partide în Ligue 2, iar șesarul Konate este foarte important în linia mediană. Antrenorul Jean-Luc Vannuchi a revenit pe banca doar de 3 etape, după o suspendare de 5 luni în urmă scandalului monstru făcut la meciul din august contra celor de la Laval.

Se poate spune că Auxerre este o echipa “timidă” în deplasare, cu doar 9 goluri marcate, iar ofensiva este una din marile probleme ale antrenorului în acest an. Pentru meciul de azi sunt disponibili atacanții Gaetan Courtet – 6 goluri și 7 pase decisive în acest sezon, Sehou Guirassy – readus în club după o perioada slabă la Lille, Adama Ba – 2 goluri și Gragnic. Nu lipsesc din lotul deplasat la Clermont, portarul Zacharie Boucher, fundașii Aguilar, Hountondji și Puygrenier, mijlocașii Ibrahima Seck, Diaw și Gregoire Lefebvre precum și Gregory Berthier, mijlocașul de 20 de ani, considerat cel mai talentat jucător din lot.

Iată lotul comunicat : Boucher, Lenogue – portari, Aguilar, Hountondji, Puygrenier, Sefil, Sylla – fundași, Kilic, Konaté, Lefebvre, Seck, Vincent – mijlocași, Ba, Berthier, Courtet, Guirassy, Gragnic – atacanți.
Ambele marchează, cota 1.86 la casa de pariuri online Unibet.

Total goluri Auxerre, peste 0,5, cota 1.45 la NetBet.

Total goluri peste 2,5 cota 2.00 la Fortuna.

Famara Diedhiou marcator, cota

Leave a Reply