Avancronici fotbal : Ligue 1 – SCO Angers vs Olympique Lyonnais

Îi invidiez pe locuitorii din Angers, nu doar pentru superbul oraș în care locuiesc ci și pentru șansa pe care o au de a vedea meciuri spectaculoase și nume mari din campionatul Franței venind pe stadionul Jean Bouin. După Monaco este rândul celor de la Lyon să facă o vizită în Anjou.

Se anunță o partida tare cu oaspeții dornici să își ia revanșa după eșecul suferit pe teren propriu într-un meci care a închis trist seria partidelor din Ligue 1 pentru stadionul Gerland.

Angers a trecut fără probleme de Monaco, scor 3 la 0, dar a făcut un meci foarte slab la mijlocul săptămânii la Reims unde a pierdut cu 2 la 1. Cu 4 înfrângeri în ultimele 5 partide disputate, SCO a rămas în afara podiumului și se află pe locul 4 în Ligue 1 la 2 puncte de Nice.

 Campionatul Frantei are aici cele mai bune cote, partidele transmise in direct si pariu fara risc pana la 150 ron!

Lyon a a pus capăt unei serii execrabile, fără victorii, printr-un 3 la 0 administrat celor de la Bordeaux. Alexandre Lacazette& Co rămân la 6 puncte de podium și se află pe un modest loc 10.

Victoria din etapa intermediară a refăcut moralul echipei, iar titlurile presei au fost savuroase. “Lacazette boit Bordeaux” – “Lacazette bea Bordeaux”, simpatic spus, cu referire la faptul că atacantul a înscris doua goluri în meci. Îndrăznesc să spun că meritul pentru acest success îi revine în egală amsura și portarului Anthony Lopes care a reușit un clean sheet neașteptat și pentru care a muncit mult mai ales în “duelul” cu Diego Rolan. Umtiti, Gonalons și, surpriză, Mapou Yanga-Mbiwa au fost alți jucători remarcați în acest meci cu un plus pentru “captain Max” care evoluează la un nivel bun deja de câteva partide și are șanse în acest ritm să prindă un loc în lotul pentru EURO.

Îmbunătățirea jocului liniei defensive a fost pusă de Umtiti pe seama venirii lui Claudio Caçapa în staff, brazilianul, campion al Franței de 6 ori cu Lyon fiind numit antrenor secund în luna trecută. Clement Grenier făcut un meci slab, asemanator celui cu Marseille, dar Mathieu Valbuena continuă în mod ciudat să fie doar la număr pe terenul de fotbal – proasta alegere făcută de Valbuena să semneze pentru Lyon. Fostul mare atacant, Bernard Lacombe, consilierul președintelui Aulas, și-a exprimat și el dezamăgirea raportat la evoluțiile lui Valbuena. “Le Petit Velo’v” poate stalinistit acasă să își păzească înregistările video pe periaoda Campionatului European …

Mizati aici pe partidele favorite si aveti bonus de fidelitate, turbo cashout, pariu acumulator si cote excelente la live!

Bruno Genesio poate conta pentru meciul de azi pe revenirea lui Bakary Koné. Rafael este în continuare accidentat și indisponibil la fel ca și Fekir. Lotul comunicat este următorul : Lopes , Gorgelin – portari, Bedimo, Yanga-Mbiwa, Jeremy Morel, Koné, Jallet, Umtiti – fundași, Darder, Jordan Ferri, Max Gonalons, Grenier, Tolisso – mijlocași, Kalulu, Ghezzal, Valbuena, Lacazette, Cornet – atacanți.

Angers a arătat că defensiva încasează mai nou goluri fără sa cracneasca, Reims reușind să câștige după ce angevinii au deschis scorul. Séphane Moulin are ceva probleme de efectiv chiar dacă Billy Ketkeophomphone și Ismăël Traoré au revenit la antrenamente. Fundașul stânga Yoann Andreu și mijlocașul central Romain Săïss au probleme medicale și utilizarea lor sau nu se va decide la ora meciului. Căpitanul Cheikh Ndoye strange din dinți de ceva timp și, deși are probleme medicale, joacă meci de meci.

Lotul anunțat este următorul : Letellier, Petric – portari , Angoula, Manceau, Romain Thomas, Bourillon, Ngosso, Ismael Traoré, Andreu – fundași, Thomas Mangani, Saiss, Charles Diers, Ndoye, Bouka Moutou – mijlocași, Yattara, Gilles Sunu, Benrahma, Jean-Pierre Nsamé, Billy Ketkeophomphone – atacanți.

Victorie Lyon , 2 solist, cota 2.15 la casa de pariuri online Sportingbet.

Șansă dublă, X sau 2, cota 1.30 la Fortuna.

Total goluri Lyon, peste 1,5, cota 2.55  la NetBet.

Total cartonașe, peste 4,5,  cota 2.28 la Unibet.

Leave a Reply