Avancronici fotbal : Ligue 1 – SCO Angers vs AS Monaco

Este un meci de Top 5 din campionatul Franței cu Monaco “lider” în ceea ce înseamnă Ligue 1 fără PSG.

Luna ianuarie nu le-a priit deloc celor de la Angers. Echipa se află într-o pasă proastă și nu a mai câștigat de 3 meciuri. Ajunși pe locul 5, angevinii au 5 puncte în urmă oapsetilor de azi. Nice, Bordeaux – în cupă și PSG sunt echipele care le-au inscris 9 goluri în 3 meciuri elevilor lui Stéphane Moulin. Defensiva pare să nu mai fie un atu pentru Angers, care a profitat de perioada de mercato și a și achiziționat un fundaș. Grégory Bourillon, lăsat liber de Reims, a semnat până în iunie 2017. La 31 de ani, Bourillon are aproape 300 de meciuri în Ligue 1, a fost format la Rennes și a mai evoluat pentru Paris Saint-Germain și Lorient.

Cele mai bune cote pentru Ligue 1, meciuri in direct si optiunea live – doar aici!

Monaco se află pe locul 2, cu un avans de 3 puncte față de Nice- locul 3 și 5 față de Rennes și Angers, locurile 4 și 5. Monegascii s-au calificat în optimile Cupei Franței după un meci dificil la Evian și au două victorii la rând în campionat, 2 la 0 cu Lorient și 4 la 0 cu Toulouse. Deplasările sunt pe gustul celor de la Monaco, care au un singur eșec în 11 partide, 22 de puncte și un loc 2 în clasamentul “exterieur”, dominat desigur tot de PSG. Per total, în Ligue 1, ASM are 9 meciuri fără înfrângere.


Gazdele nu se pot baza pe fundașul lateral, Yoann Andreu și pe experiemntatul mijlocaș Auriac, ambii accidentați. Revine omul decisiv la fazele fixe, Mangani. Stéphane Moulin a anunțat un lot format din portarii Letellier și Petric, fundașii Angoula, Bouka-Moutou, Bourillon, Vincent Manceau, Romain Thomas, Ismael Traoré, mijlocașii Romain Saïss, Mangani, Cheick Ndoye, Diers, Benrahama, Capelle, atacanții Ketkéophomphone, Gilles Sunu, Yattara și Slimane Sissoko.

Vreti sa mizati pe acest meci? Aveti aici bonus la deschiderea de cont, meciul transmis in direct si cote excelente la live!

La oaspeți lista indisponibililor este imensă. Elderson Echiejile, Almamy Touré, Adama Traoré, Ivan Cavaleiro, Toulalan, Thomas Lemar , Lacina Traoré, Mbappé și Bahlouli sunt fie accidentați, fie în periaoda de refacere după accidentări. Leoanrdo Jardim a făcut apel la cativa tineri precum Mohammed Chaïbi – n 1996, Tirard și Kevin N’Doram. Lotul anunțat este format din portarii Subasic, Nardi și Seydou Sy, fundașii Fabinho, Andrea Raggi, Carvalho, Wallace, N’Doram, Coentrao, mijlocașii Bakayoko, Moutinho, Mario Pasalic, Bernardo Silva, Nabil Dirar – si el era incert, Helder Costa, Tirard, atacanții Carrillo, Vagner Love și Chaïbi. Pare cam slăbuță linia ofensivă, chiar dacă apare și brazilianul Vagner Love – Angers nu a primt gol în 7 din 9 meciuri jucate pe teren propriu.


În partida tur, disputată pe 1 noiembrie, Monaco a câștigat cu 1 la 0, gol înscris de Rony Lopes, acum la Lille.  Au fost 6.000 de spectatori la acel meci, dar azi, pe Stade Jean-Bouin vom avea cel puțin 14.000.

Meci nul, X solist, cota 3.00 la casa de pariuri online Sportingbet.

Șansă dublă, 1 sau X, cota 1.61 la Unibet.

Total goluri, sub 2,5, cota 1.45 la NetBet.

Leave a Reply