Avancronici fotbal : Ligue 1 – Olympique de Marseille vs Lille OSC

Azi avem primele meciuri din etapa de week-end din marile campionate ale Europei. În Bundesliga este programat un duel tare, Mainz versus Galdbach – aveți toate datele aici, iar eu va duc în atmosfera încinsă de pe Stade Vélodrome.

Se anunță un meci tare la Marsilia, unde fanii nu au uitat încă înfrângerea din 2011 în fața celor de la Lille – a fost 2 la 1 pe 6 martie, cu Eden Hazard și Frau marcatori pentru oaspeți. OM abordează partida de pe un modest loc 8 în clasament și cu griji serioase raportat la viitorul sezon în cupele europene. Perioada pare una favorabilă cu două victorii, una în campionat – 3 la 1 la Caen și alta în cupa – 2 la 0 cu Montpellier, urmate de o remiză, 1 la 1, la Lyon. Lille vine după o megadezamagire în campionat, 1 la 3 cu Troyes pe teren propriu, dar și după un succes spectaculos, 4 la 1 cu Bordeaux în Cupa Ligii. Era să uit și de eliminarea din Cupa Franței cu Trelissac … Greu de spus pe care Lille îl vom vedea la Marsilia, les dogues având imagini complet diferite în aceste meciuri – se justifica astfel locul 14 ocupat in campionat.

47 de partide au disputat cele două echipe pe Stade Vélodrome, cu 28 de victorii pentru gazde și 12 remize. Les Phocéens speră să obțină din nou toate cele trei puncte, mai ales că au câștigat și în meciul tur cu 2 la 1.

Va deschideți un cont, primiți bonus, va logați și vedeți meciul în direct! Doar aici! Să nu uit, aveți și opțiunea live!

Numărul jucătorilor indisponibili începe să se reducă la Marseille, dar sunt jucatori absenti și pentru meciul de azi. Romain Alessandrini, Lass Diarra, Lucas Ocampos și Mendy au probleme medicale. Michel nu poate alinia deci cea mai bună linie ofensivă, dar beneficiază de revenirea lui Barrada, jucătorul cu statistici excelente în cele 32 de jocuri disputate până cum de OM. Practic tocmai aici este partea interesantă, Abdelaziz Barrada, cu un timp de joc inferior, având deja 8 pase decisive, dublu față de următorul jucător în top, Michy Batshuayi – și când te gândești că se spune despre belgian că este individualist … Urmează în acest clasament Georges-Kévin Nkoudou și Benjamin Mendy, fiecare cu câte 3 pase decisive. În topul marcatorilor conduce Michy Batshuayi cu 15 goluri reușite, urmat de Georges-Kévin Nkoudou, 9 reușite și Romain Alessandrini 7 goluri.

Lotul disponibil pentru partida cu Lille este format din Steve Mandanda, Pelé, Escalès – portari, Javier Manquillo, Nkoulou, Karim Rekik, Rolando, Sparagna, De Ceglie, Dja Djédjé – fundași, Lucas Silva, Barrada, Remy Cabella, Mauricio Isla, Alaixys Romao, Zambo Anguissa – mijlocași și Nkoudou, Bouna Sarr, Michy Batshuayi și Rabillard – atacanți.

La oaspeți, Frédéric Antonetti nu se poate baza pe Mike Maignan, Marko Basa și Stoppila Sunzu, accidentați. Sunt lăsați în afara lotului jucători de valoare precum Marvin Martin, Yaw Yeboah, Soualiho Meïté sau Franck Béria, aflați în dizgrația conducerii și a antrenorului. Lotul deplasat la Marsilia este format din Vincent Enyeama, Steeve Elana – portari, Sébastien Corchia, Djibril Sidibé, Renato Civelli, Adama Soumaoro, Benjamin Pavard, Youssouf Koné – fundași, Rio Mavuba, Florent Balmont, Morgan Amalfitano, Mounir Obbadi, Ibrahim Amadou, Éric Bauthéac, Sofiane Boufal, Rony Lopes – mijlocași și Yassine Benzia, Junior Tallo, Baptiste Guillaume, Lenny Nangis – atacanți.

Victorie Marseille, cota 1.90 la Fortuna.

Michy Batshuayi marcator, cota 2.28 la Unibet.

Total goluri Marseille, peste 1,5, cota 2.05 la NetBet.

Leave a Reply